Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ατρόμητος - Άρης 0-0

Λίγο κοντά στα σύνορα ενός «Σίτι», όχι αυτού του Μάντσεστερ που θα επισκεφθεί μέσα στην εβδομάδα, ο Αρης συνέχισε τις άνευρες, άγευστες εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά το 0-0 με την ομάδα του Μαντσίνι, σήμερα ακολούθησε η «λευκή» ισοπαλία με τον Ατρόμητο του Γιώργου Δώνη και τα πλέι-οφ αρχίζουν να μοιάζουν μακρινά. Οι Κίτρινοι είχαν δύο φάσεις σε όλο το ματς και οι δύο σταμάτησαν στο δοκάρι.

Ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε με τον Αναστασάκο κορυφή στην επίθεση, Καμαρά και Τάτο σε βοηθητικό ρόλο και τριάδα από πίσω τους Σαρμιέντο, Σφακιανάκη και Νεμπεγλέρα. Από την πλευρά του ο Γιάννης Μιχαλήτσος με τον Παπαζαχαρία δεξί μπακ, ανέβασε στα χαφ τον Νέτο, μετέφερε τον Βανγκέλι αριστερά και ξεκίνησε και πάλι τους Σακάτα-Μπομπαντίγια.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ατελείωτο χασμουρητό για όλους. Ο Ατρόμητος στα πρώτα 25 λεπτά με τον Αρη να μοιάζει με φάντασμα, κυκλοφόρησε την μπάλα, αλλά μέχρι εκεί. Ο Ολιβέιρα στο 21΄ θα έπρεπε να έχει τιμωρηθεί με κάρτα, ίσως και κόκκινη, για χτύπημα εν ψυχρώ στον Μπομπαντίγια. Ο Αρης χωρίς κίνηση, ολοκλήρωσε το ημίχρονο με το καταπληκτικό μηδενικό στις ευκαιρίες. Ο Καμαρά για τον Ατρόμητο προσπαθούσε μόνος να δημιουργήσει ευκαιρίες, χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Ο Γιώργος Δώνης με την έναρξη του δευτέρου μέρους πέρασε τον Σκόνδρα αντί του Δάρλα, μεταφέροντας τον Νάστο αριστερά. Η εκκίνηση ήταν καρμπόν του πρώτου ημιχρόνου με τον Ατρόμητο να ταλαιπωρεί την μπάλα. Ο Μιχαλήτσος έκανε πρώτη αλλαγή με τον Καστίγιο, ενώ σχεδόν αμέσως είχε και την πρώτου ευκαιρία. Ο Μπομπαντίγια με το κεφάλι σημάδεψε τα οριζόντιο δοκάρι, μετά από σέντρα του Νέτο.

Δεν ξέρουμε αν ο Μπομπαντίγια άντεχε άλλο στον αγωνιστικό χώρο, πάντως ο Μιχαλήτσος επέλεξε να τον αντικαταστήσει με τον Τσέζαρεκ, και η διάθεση του Αργεντινού δεν ήταν και η καλύτερη βγαίνοντας. Νωρίτερα ο Δώνης έριξε μέσα και τον Σαγκανόφσκι. Στο 83΄ με κεφαλιά του λίγο έλειψε να δώσει την νίκη, αλλά ο Σηφάκης ήταν σε σωστή θέση. Ακριβώς στο 90΄ ο Καστίγιο είχε την ευκαιρία να γίνει ο πρωταγωνιστής, αλλά το πλασέ του βρήκε δοκάρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More