Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής 1-1

Έναν πολύτιμο βαθμό για την παραμονή του σε μια δύσκολη έδρα απέσπασε ο Ηρακλής, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν την υπεροχή, αλλά το γκολ του Καπετάνου δεν έφτανε. Ο Μάρα χτύπησε 11λεπτα πριν το φινάλε και έγραψε τον επίλογο στο Πανθεσσαλικό.

Πιο κινητικός ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να στριμώξει τον Ηρακλή κυρίως με επιθέσεις από τα άκρα. Οι Θεσσαλονικείς έδωσαν μάχες στη μεσαία γραμμή, αλλά δέχθηκαν γκολ στο 13΄ από τον Καπετάνο.

Μετά το 25΄, ο Γηραιός ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσε να πατήσει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Οι Βολιώτες διατήρησαν την κατοχή της μπάλας δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα και πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Με την είσοδο του Επαλέ αντί του Μάχοπ στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης. Οι Ερυθρόλευκοι ωστόσο είχαν κενούς χώρους δράσης και με τους Μπρέσκα, Μόνχε και Καπετάνο δημιούργησαν προβλήματα στους «κυανόλευκους».

Χάθηκαν ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, αλλά ο Ηρακλής ισοφάρισε με πέναλτι του Μάρα στο 79΄.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More