Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ισχυρίζονται ότι βρήκαν τα κλοπιμαία στα... σκουπίδια!

«Μακρυχέρηδες» αποδείχθηκαν ένας 46χρονος Βούλγαρος και μία 36χρονη ομοεθνής του, που συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και στην κατοχή τους βρέθηκαν από κινητά και φωτογραφικές μηχανές μέχρι λάπτοπ και παλαιά χαρτονομίσματα!

Ισχυρίζονται, βέβαια, ότι όλα τα αντικείμενα τα βρήκαν …στα σκουπίδια, όμως το γεγονός ότι ήδη έχουν αναγνωριστεί κάποια κλοπιμαία από δύο θύματα κλοπών δείχνει ότι η δράση τους προφανώς ήταν πολύ πλούσια και μάλιστα όχι στους κάδους των απορριμμάτων. Οι δύο Βούλγαροι, ωστόσο, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Οι ύποπτες κινήσεις του ζευγαριού κίνησαν το ενδιαφέρον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, οι οποίοι τους σταμάτησαν για έλεγχο και πάνω τους βρήκαν δεκάδες παλιά χαρτονομίσματα, κυρίως δολάρια, αλλά και ελληνικές δραχμές από το 1935 και μετά! Εκτιμάται ότι αυτά είχαν κλαπεί από κάποιον συλλέκτη.

α δύο άτομα προσήχθησαν στην Ασφάλεια, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι τους. Εκεί, βρέθηκε ένα μικρό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, αφού συνολικά κατασχέθηκαν 60 κινητά τηλέφωνα, δύο φορητοί υπολογιστές, πέντε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, δύο βιντεοκάμερες, διάφορα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, όπως Bluetooth, ένα κασετοφωνάκι, αλλά και 26 χρυσά κοσμήματα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ.

Ήδη, ο ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος τον είχε χάσει από μία καφετέρια στο Ρέθυμνο πριν από λίγο καιρό. Για λίγη ώρα, είχε αλλού την προσοχή του και οι επιτήδειοι είχαν προλάβει να τον αρπάξουν και να εξαφανιστούν.
Επίσης, αναγνωρίστηκε μία φωτογραφική μηχανή, που είχε κλαπεί από δωμάτιο τουριστών σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου πέρυσι το καλοκαίρι.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου εκτιμούν ότι η πλειοψηφία των κλοπών έχει γίνει από ξενοδοχεία, όμως ήδη έχουν φωτογραφήσει όλα τα αντικείμενα και έχουν στείλει τις φωτογραφίες σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού, προκειμένου να μπορούν να τα δουν πολίτες, που έχουν πέσει θύματα κλοπών και να τα αναγνωρίσουν, εάν πρόκειται για τα δικά τους αντικείμενα.

Επίσης, οποιοσδήποτε πολίτης έχει πέσει θύμα κλοπής, μπορεί να προσέλθει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και να δει από κοντά τα κλοπιμαία.

Το ζευγάρι των Βούλγαρων διαμένει νόμιμα στη χώρα, ενώ στο Ρέθυμνο σύμφωνα με τις καταθέσεις τους στην αστυνομία βρίσκονται τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Φυσικά, οι αξιωματικοί της Υ.Α. εξετάζουν με προσοχή την υπόθεση, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τα δύο άτομα δρούσαν μεμονωμένα ή εάν ήταν μέλη σπείρας που δρα οργανωμένα τόσο στο Ρέθυμνο όσο και σε ολόκληρο το νησί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More