Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΚ: Παππούς βίαζε την 6χρονη εγγονή του και η μάνα το κράταγε!!!!

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Ρόδου η υπόθεση παρά φύση βιασμού μιας 6χρονης από τη Ρόδο από τον ίδιο της τον παππού. Σε λίγες μέρες θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου η μητέρα και η γιαγιά της που συνεργούσαν στο βιασμό, ενώ ο παππούς-τέρας βρίσκεται ήδη πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Το μαρτύριο της μικρής ξεκίνησε το 2001 όταν το παιδί ανέφερε το περιστατικό στον πατέρα της που βρισκόταν σε διάσταση από τη συζυγό του, ο οποίος και το κατήγγειλε στον εισαγγελέα χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Τα παράπονα της μικρής για ζαλάδες και πόνους στην κοιλιά την οδήγησαν στο νοσοκομείο από το οποίο κατάφερε και την πήρε άρον-άρον η μητέρα της προκειμένου να μη δοθεί διάσταση στο περιστατικό.

Ένα χρόνο αργότερα το παιδί εμφάνισε τα ίδια συμπτώματα και ο παιδιοχειρούργος που την εξέταση διαπίστωσε ίχνη παρά φύσης βιασμού καθώς και ψυχικά τραύματα.

Η 6χρονη ομολόγησε ότι τη βίαζε ο παππούς της, ενώ η μητέρα και η γιαγιά την κρατούσαν ώστε να μην αντιστέκεται. Ο παππούς παραπέμφθηκε για βιασμό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου και φυλακίστηκε, ενώ η γιαγιά και η μητέρα δικάζονται σε λίγο καιρό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More