Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός - ΠΑΟ 2-1 με το έτσι θέλω του Καλόπουλου

Το Καραϊσκάκη με την βοήθεια του Καλόπουλου παρέμεινε «κάστρο», ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι, ουσιαστικά εξασφάλισε τον τίτλο από τώρα, αλλά… Αυτό το αλλά έχει να κάνει με την διαιτησία του Καλόπουλου που ακύρωσε κακώς γκολ του Κατσουράνη και έκλεισε τα μάτια στο γκολ του Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις που ήταν οφσάιντ, καθώς στην φάση ήταν ο Πάντελιτς εκτός θέσης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν άλλαξε το επιτυχημένο σχήμα του σε τίποτα, με τον Τζιμπούρ μπροστά, τον Φουστέρ πιο πίσω και Μιραλάς-Ριέρα στις πτέρυγες. Από την πλευρά του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ξεκίνησε με Καραγκούνη-Κατσουράνη στον άξονα, Λέτο και Νίνη να αλλάζουν πλευρές και φυσικά τον Σισέ μόνο του μπροστά.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν φοβισμένα στον αγωνιστικό χώρο και παρότι έκλειναν καλά τους διαδρόμους, έδωσαν χώρο στους «ερυθρόλευκους». Οι παίκτες του Βαλβέρδε άλλαζαν ωραία την μπάλα, όμως η τελική προσπάθεια έμενε ημιτελής. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να σκοράρουν από στημένη φάση. Ο Ιμπαγάσα έπιασε κοιμώμενους τους Πράσινους και με μία συνεργασία, φανερά δουλεμένη στην προπόνηση, με τον Μιραλάς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Τα τρία λεπτά διακοπής λόγω των καπνογόνων μάλλον λειτούργησαν ανασταλτικά για τον Ολυμπιακό, αφού μετά το γκολ οι Πράσινοι βρήκαν κάπως τα πατήματα τους και κυρίως με τον Βύντρα από δεξιά δημιούργησαν ρήγματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Καλόπουλος άφησε το σκληρό παιχνίδι χωρίς κάρτες, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Τοροσίδη στο 45΄. Εμετικά ήταν τα «ουγκ ουγκ» που ακούγονταν από κάποιους στην κερκίδα, κάθε φορά που ο Σισέ έπαιρνε μπάλα.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός μπήκε ορμητικά, άλλαζε την μπάλα με άνεση και οι παίκτες του Βαλβέρδε απλά κοιτούσαν, χωρίς να παίρνουν καμία πρωτοβουλία. Ο Μιραλάς με κάποιες ατομικές ενέργειες πάνω στον Σπυρόπουλο προσπάθησε να δώσει κίνηση στους «ερυθρόλευκους». Το τριφύλλι απάντησε και αυτό από στημένη φάση και αυτή την φορά κοιμήθηκαν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού και ο Πάρντο μαζί, καθώς κανείς δεν αντέδρασε στο φάουλ του Λέτο στο 58΄.

Ο Βαλβέρδε βλέποντας το σημαντικό πρόβλημα στον άξονα έβαλε τον Ντουντού στην θέση του ανύπαρκτου Φουστέρ. Ο Φερέιρα απάντησε με αλλαγή Γκοβού, αντί Νίνη. Στο 72΄ ο Σισέ θα μπορούσε να έχει πετύχει την πλήρη ανατροπή, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στον Πάρντο και το δοκάρι.

Στο 78΄ ο Ισπανός τεχνικός πέρασε στον αγώνα και τον Ζαϊρί, ίσως για να καταφέρει να πετύχει κάτι περισσότερο με μία έμπνευση της στιγμής. Ο Φερέιρα και πάλι απάντησε με Σιμάο στα χαφ. Στο 82΄ ο Καλόπουλος υποπίπτει με την αρωγή του βοηθού του σε μέγα λάθος. Ο Κατσουράνης σκοράρει καλυπτόμενος από τρεις παίκτες του Ολυμπιακού και χωρίς κανένα λόγο το γκολ ακυρώνεται. Στις καθυστερήσεις ο Τζιμπούρ σκοράρει, όμως ο Πάντελιτς ήταν σε θέση οφσάιντ χωρίς να δοθεί και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την νίκη με 2-1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More