Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Πες μας κάτι καινούριο!!! Όργιο διαφθοράς στις πολεοδομίες

Ένα «ανύπαρκτο και διεφθαρμένο μηχανισμό ελέγχου» που επιτρέπει ακόμα και σε διευθυντές πολεοδομιών να αυθαιρετούν κατήγγειλε ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) κ. Χρήστος Σπίρτζης στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ενώπιον και του υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου ο οποίος έκπληκτος και εξοργισμένος άκουγε το μέγεθος της διαφθοράς σε ένα νευραλγικό κομμάτι του δημόσιου τομέα.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει ήδη πάρει τον ογκώδη φάκελο που του παρέδωσε ο πρόεδρος του ΤΕΕ και σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα θα δώσει εντολή στο ΣΔΟΕ ώστε οι άνδρες του να πραγματοποιήσουν ελέγχους σε συγκεκριμένα πολεοδομικά γραφεία.

Παράλληλα, το ΤΕΕ έχει συστήσει επιτροπή ελέγχου που διενεργεί έρευνα σε όλα τα πολεοδομικά γραφεία της χώρας και όπως αναφέρει ο κ. Σπρίτζης «σε ένα μήνα υπολογίσουμε να έχουμε έτοιμο το πόρισμα που θα περιέχει πολλά περισσότερα στοιχεία από όσα παρέδωσα στον υπουργό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More