Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΤΣΕΛΣΙ 0-2

Χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης, και με ένα Νικολά Ανελκά σε μεγάλα... κέφια, η Τσέλσι εξασφάλισε ουσιαστικά από απόψε την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Champions League. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Κοπεγχάγης μέσα στο “Πάρκεν”, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των “16”, μετατρέποντας τον επαναληπτικό του “Στάμφορντ Μπριτζ”σε τυπική διαδικασία.

Κόντρα σε ένα αντίπαλο που φάνηκε φοβισμένος και δεν παρουσίασε σε κανένα σημείο αυτά που είχε δείξει στη φάση των ομίλων, οι “μπλε” έκαναν ότι ήθελαν στον γήπεδο, με τον Ανελκά να σκοράρει στο 17' και το 53'. Μπορούσαν και άλλα γκολ οι “μπλε”, στο καλύτερο παιχνίδι τους μακράν το τελευταίο διάστημα.

Μικρές οι εκπλήξεις από τον Κάρλο Αντσελότι στην αρχική ενδεκάδα, με τον τεχνικό της Τσέλσι να προτιμάει στα χαφ τον Ραμίρες αντί του Όμπι Μίκελ και στην επίθεση τον Μαλουντά αντί του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Στάλε Σολμπάκεν προτίμησε τελικά να παρατάξει την ομάδα του με δύο επιθετικούς, και 4-4-2 αντί 4-5-1, με τον Σαντίν να παίρνει τη θέση του Βίνγκααρντ στο αρχικό σχήμα.

Καλός ρυθμός στο ματς στο ξεκίνημα, με την Τσέλσι να κατορθώνει στην πρώτη της σημαντική ευκαιρία στον αγώνα να ανοίξει το σκορ. Ο Ανελκά εκμεταλλεύτηκε λάθος στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αφού διάνυσε σημαντικό μέρος του γηπέδου έφτασε απέναντι από τον Βιλάντ και με διαγώνιο πλασέ από το ύψος του σημείου του πέναλτι έγραψε το 0-1, σημειώνοντας το 6ο του γκολ στη διοργάνωση.

Στο 22' ο Τόρες βρέθηκε απέναντι από το Βιλάντ, αλλά από δύσκολη γωνία στο ύψος της μικρής περιοχής νικήθηκε από τον πορτιέρο των Δανών, ενώ στο 32' ο Ανελκά ξεπέρασε όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του, αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατάληξε εύκολα στα χέρια του Βίλαντ, αφού ο Γάλλος είχε ξεμείνει από... ενέργεια. Γενικότερα, η Τσέλσι ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης, με ένα εξαιρετικό Ανελκά, αλλά με ένα ανύπαρκτο Φερνάντο Τόρες. Μάλλον φοβισμένη στο γήπεδο η Κοπεγχάγη, η οποία δεν απείλησε στο ελάχιστο την εστία του Τσεχ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ανελκά χτύπησε και πάλι νωρίς, γράφοντας το 2-0 στο 53'. Ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε μια εξαιρετική κάθετη μπαλιά από τον Λάμπαρντ, εκτελώντας από πολύ κοντά τον Βίλαντ για να τελειώσει πρόωρα το ματς. Στο 57' ο Τόρες "άγγιξε" το 0-3, αλλά νικήθηκε εξ επαφής από τον Βίλαντ, με τον ρυθμό να πέφτει κατακόρυφα με το πέρασμα του χρόνου.

Στο 74' ο Τόρες είδε το πλασέ που επιχείρησε να σταματάει πάνω στη γραμμή από τον Βεντ, με τον Ισπανό τουλάχιστον στο 2ο μέρος να δείχνει κάτι από την αξία του. Στο 76' το μακρινό σουτ του Ν'Ντόι έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Τσεχ, η Τσέλσι συνέχισε να ψάχνει και άλλο γκολ μέχρι το φινάλε, χωρίς ωστόσο τη μεγάλη φάση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More