Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΛΥΩΝ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-1

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Λυών και Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το ισόπαλο 1-1 στο «Ζερλάν», στην πρώτη μεταξύ τους «μονομαχία» στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώην «λυωνέ», Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για τους «μερένγκες» με την είσοδό του στο παιχνίδι αντί του Αντεμπαγιόρ στο 65’, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Γκομίς στο 83’.

Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή, αλλά να μην απειλούν ουσιαστικά την εστία του Κασίγιας. Μοναδική... υποψία ευκαιρίας ήταν ένα σουτ του Γκομίς μέσα απ’ την περιοχή, μετά από λάθος απομάκρυνση του Ισπανού γκολκίπερ, που πέρασε αρκετά άουτ.

Στον αντίποδα, οι Μαδριλένοι δεν έφτασαν ούτε μία φορά με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, έχοντας ως καλύτερη στιγμή ένα απευθείας φάουλ του Ρονάλντο από μακριά, που έδιωξε εύκολα ο Λορίς.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε και ο λόγος ήταν η άνοδος των φιλοξενούμενων. Μέσα σε ένα λεπτό η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε δύο δοκάρια με φάουλ του Ρονάλντο (49’) και κεφαλιά του Ράμος (50’), δείχνοντας αποφασισμένη να ρισκάρει περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 64’ ο Μουρίνιο αντικατέστησε τον «άφαντο» Αντεμπαγιόρ με τον Καρίμ Μπενζεμά και ο πρώην παίκτης της Λυών σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, πλασάροντας εύστοχα τον Λορίς μέσα απ’ την περιοχή, μετά από κάθετη πάσα του Ρονάλντο. Ο Γάλλος στράικερ δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, σεβόμενος τα χρόνια που πέρασε στο «Ζερλάν», ωστόσο η... ζημιά είχε γίνει για τους γηπεδούχους.

Ο Κλοντ Πιελ έκανε γρήγορα τις τρεις αλλαγές του, προσπαθώντας να φρεσκάρει την επιθετική του γραμμή και η Ολεμπίκ κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά, η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 83’ με τον Γκομίς, ο οποίος βρέθηκε μόνος προ του Κασίγιας, μετά από κεφαλιά πάσα του Κρις σε φάουλ του Πιάνιτς και δε δυσκολεύτηκε από κοντά να φέρει το ματς στα ίσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More