Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Για το θαύμα ο ΠΑΟΚ στην παγωμένη Μόσχα

Την ύστατη μάχη στην παγωμένη Μόσχα δίνει σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ (19.00, ΑΝΤ1) απέναντι στην ΤΣΣΚΑ για την πρόκριση στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια, η αποστολή της ελληνικής ομάδας ισοδυναμεί με ένα μικρό θαύμα, μετά την ήττα της με 1-0 την περασμένη Πέμπτη μέσα στην Τούμπα.

Ο τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά, άφησε σαφέστατα να εννοηθεί και στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Βιτόλο, κάτι που έδειξε και κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Οριστικά, λοιπόν, ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Σνάουτσνερ (δεξιά), Λίνο (αριστερά), Κοντρέρας, Τσιρίλο (στο κέντρο).

Σε ρόλο καθαρόαιμων ανασταλτικών μέσων θα παίξουν ο Γκαρσία και ο Τσουκαλάς (με τον Βιτόλο να περιμένει στον πάγκο και να μπαίνει αν χρειαστεί), η αριστερά στη μεσοεπιθετική τριάδα θα είναι ο Βιεϊρίνια, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, στον άξονα ο Ίβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Μουσλίμοβιτς.

Είναι μάλλον περιττό να επισημανθεί ιδιαίτερα ότι το κρύο ήταν και πάλι κάτι παραπάνω από τσουχτερό, με τους παίκτες να έχουν ακάλυπτα μόνο τα... μάτια τους.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Μάκης Χάβος τόνισε μεταξύ άλλων: «Εκτός από τον αντίπαλο έχουμε να διαχειριστούμε και εξωγενείς παράγοντες όπως ο συνθετικός τάπητας και το πολικό ψύχος. Εμείς σαν ομάδα κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να προετοιμαστούμε. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΤΣΣΚΑ έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More