Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Τους έπιασε στα... πράσα ο επίτροπος!!!

Στα… πράσα έπιασε ο επίτροπος μιας εκκλησίας στον δήμο Κοζάνης τους δύο ιερόσυλους που είχαν διαρρήξει το ναό και είχαν εισβάλει στο εσωτερικό του, την στιγμή που άρπαζαν 300 ευρώ από το παγκάρι! Μόλις τον είδαν οι δράστες, πέταξαν κάτω τα κλεμμένα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο, ο επίτροπος τους είδε να μπαίνουν σε ένα αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται, συγκράτησε τη μάρκα, τον αριθμό και το χρώμα και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν αμέσως ανθρωποκυνηγητό και, λίγα λεπτά αργότερα, κατάφεραν να εντοπίσουν τους ιερόσυλους στην παλιά εθνική οδό Κοζάνης- Γρεβενών, όπου τους φόρεσαν χειροπέδες.

Στο αυτοκίνητο των δραστών, που είναι ηλικίας 45 και 44 χρόνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κόφτες μετάλλων, τρεις μεταλλικοί λοστοί και ένα σιδηροπρίονο με τα οποία είχαν παραβιάσει την πόρτα της εκκλησίας, ένα ζευγάρι γάντια που χρησιμοποίησαν για να μην αφήσουν αποτυπώματα, αλλά και ένα μαχαίρι και ένα τσεκούρι!

Οι συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κοζάνης, είναι τοξικομανείς και πάνω τους βρέθηκαν έξη ναρκωτικά χάπια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More