Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Πρέβελη: To πάθημα δεν έγινε μάθημα

Παρά την έκταση που πήρε το θέμα, η πολιτεία δεν έχει πράξει το παραμικρό αναλώνοντας το χρόνο της σε σχεδιασμούς συσκέψεις και αναζήτηση ευθυνών και αρμοδιοτήτων που 8 μήνες μετά, δεν έχουν ακόμη αποδώσει καρπούς.

Τα ξερά κλαδιά που παραμένουν ανάμεσα στους φοίνικες δίπλα στα χιλιάδες υπολείμματα σπασμένων μπουκαλιών, μοιάζουν με έτοιμα προσανάμματα. Η περιοχή παραμένει εντελώς αφύλακτη και οριοθετημένη με ένα δίκτυ του δασαρχείου που δεν προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες, αφού υπάρχουν μόνιμα ανοιχτές πύλες εισόδου τόσο για ανθρώπους όσο και για τα ζώα που απειλούν άμεσα την βλάστηση της περιοχής.

Οι νέες εστίες και τα κάρβουνα που εντοπίστηκαν μέσα από το δίχτυ, ανήμερα του Πάσχα, αποδεικνύουν ότι οι επισκέπτες συνεχίζουν να ανάβουν ανεξέλεγκτα ψησταριές, χωρίς την ενόχληση κανενός αρμόδιου.

Οι εμπλεκόμενοι πολλοί και η συνεννόηση για το τι πρέπει να γίνει, δύσκολη, αφού ο καθένας διατυπώνει τις δικές του απόψεις, προβληματισμούς και απαγορεύσεις που μετατρέπονται σε τροχοπέδη για όποια πρόταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More