Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Συρία: Άρματα μάχης περικύκλωσαν την πόλη Ραστάν

Μια οχηματοπομπή αποτελούμενη από περίπου 30 τεθωρακισμένα άρματα μάχης και τουλάχιστον 70 φορτηγά γεμάτα με στρατιώτες θεάθηκε σήμερα το μεσημέρι στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο της Δαμασκού, όπως ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο πρακτορείο Ρόιτερς.

"Σε κάθε φορτηγό επέβαιναν 20-30 στρατιώτες. Τα οχήματα κατευθύνονταν είτε βόρεια προς το Χομς είτε νότια προς την Ντεράα", είπε ο μάρτυρας που δήλωσε ότι είναι πρώην μέλος του συριακού στρατού.

Άλλοι μάρτυρες είπαν ότι από το πρωί άρματα μάχης και οχήματα μεταφοράς προσωπικού έχουν αναπτυχθεί στο βόρειο άκρο της πόλης Ραστάν και περίπου 15 χιλιόμετρα από τη νότια είσοδό της. Η Ραστάν βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα βόρεια της Χομς. Ο στρατός κινητοποιήθηκε αφού απέτυχε η συνάντηση που είχαν τη νύχτα κάτοικοι της περιοχής με ένα στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος Μπάαθ που ζήτησε την παράδοση πολλών εκατοντάδων ανδρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More