Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΣΑΛΚΕ 4-1

Με τον Βραζιλιάνο Άντερσον να σκοράρει δις μέσα σε τέσσερα λεπτά η Μάντσεστερ πάει στο Λονδίνο διαλύοντας την Σάλκε στο «Ολντ Τράφορντ» με 4-1. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφουν στον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έτοιμοι να πάρουν ρεβάνς για τον χαμένο τελικό πριν από δυο χρόνια στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Πολύ καλή δουλειά από τις ρεζέρβες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος ξεκούρασε πολλούς βασικούς λόγω του μεγάλου ματς με την Τσέλσι την Κυριακή.

Μπορεί το 2-0 του πρώτου αγώνα να ήταν ένα σκορ μη αναστρέψιμο για την Σάλκε, όμως οι Γερμανοί μπήκαν με αρκετή όρεξη στο «Ολντ Τράφορντ», πρώτα για να χαρούν το παιχνίδι και έπειτα για να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες είχαν για την μεγάλη ανατροπή.

Από την άλλη η Γιουνάιτεντ με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της μπήκε κάπως μουδιασμένα, αλλά μετά το 20λεπτό άρχισε να ανεβάζει στροφές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δυο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά. Το σκορ άνοιξε ο Βαλέντσια μετά από πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Γκίμπσον.

Πέντε λεπτά αργότερα ο αρχιτέκτονας του πρώτου τέρματος χρίστηκε σκόρερ, αφού πρώτα Άντερσον και Βαλέντσια έκρυψαν την μπάλα, με τον τελευταίο να του τη στρώνει πολύ όμορφα την μπάλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δυνατό σουτ του Ιρλανδού μέσου πήγε πάνω στον Νόιερ, ο οποίος όμως έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Η Σάλκε αντέδρασε και μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα μείωσε σε 2-1 με δυνατό σουτ του Χουράδο. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Όπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο οι Γερμανοί ήταν πιο απειλητικοί, χωρίς όμως να ενοχλήσουν ιδιαίτερα τον Φαν Ντερ Σαρ κυρίως λόγος της πολυπρόσωπης άμυνας των γηπεδούχων.

Αυτή που βρήκε δίχτυα πάντως ήταν η Γιουνάιτεντ στο 72ο λεπτό με πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Άντερσον. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα σε κενή εστία μετά από πάσα του Μπερμπάτοφ έκανε το 4-1. Αυτό ήταν και το τέλικό σκορ του τελευταίου ημιτελικού. Ραντεβού στο Λονδίνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More