Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ο καιρός σήμερα

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις εντάσεως 6-7 μποφόρ. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3-4 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι έντονες. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3-4 και από το βράδυ στη Μακεδονία βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις και τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ που από το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More