Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΔΕΗ Μεγαλόπολης: Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι

Το Σωματείο Ορυχείων Σταθμών ΔΕΗ Μεγαλόπολης ανακοίνωσε ότι προχωρά σε απεργιακές κινητοποιήσεις στον ΑΗΣ και το λιγνιτικό κέντρο.

Το σωματείο των εργαζομένων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης επισημαίνει ότι διεκδικούν Δημόσια, Ενιαία και Καθετοποιημένη ΔΕΗ που θα λειτουργεί για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και την ανάπτυξη της χώρας.

"Ανατροπή της απελευθέρωσης της ηλεκτρικής ενέργειας. Xωρίς καμία άλλη οικονομική περικοπή. Αντίθετα αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, συλλογικές συμβάσεις και σταθερή εργασία. Επαναφορά καταβολής των δώρων. Προσλήψεις εργατοτεχνικού προσωπικού. Επάνδρωση άμεσα με μόνιμους ιατρούς στο ασφαλιστικό μας. Απρόσκοπτη παροχή ιατρικών - φαρμακευτικών υπηρεσιών, των ασφαλιστικών, συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων", αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα τονίζουν ότι απαιτούν τήρηση της νομοθεσίας για την πλήρη επάνδρωση των μηχανημάτων και δεν θα επιβιβάζονται σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα εφόσον δεν οδηγούνται από επαγγελματία οδηγό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More