Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ιτέα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων

Για ακόμα μια φορά οι κάτοικοι της Ιτέας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο μόλο την ερχόμενη Τετάρτη 13/4 στις 20:00 το βράδυ, διαμαρτυρόμενοι για την παραμονή στο λιμάνι της Ιτέας από τις 21/3 ενός καραβιού που διεξήγαγε λαθραία τσιγάρα μαζί με τέσσερις νταλίκες.

Πέρα από το αντιαισθητικό θέαμα η παραμονή του καραβιού και των νταλικών έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του λιμανιού εμποδίζοντας τη χρήση του μισού λιμανιού σε μια περίοδο που έχουν αρχίσει οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων.

Παράλληλα για τη φύλαξή τους απασχολείται σε 24άωρη βάση το σύνολο του προσωπικού του λιμεναρχείου της πόλης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει προσωπικό για τις αυξημένες αυτήτην περίοδο ανάγκες των λιμενικών αρχών.

Οι κάτοικοι της Ιτέας που έκαναν την πρώτη τους διαμαρτυρία την περασμένη Τετάρτη είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους για το θέμα γιατί μέχρι στιγμής οι τοπικές αρχές δεν έχουν καμία ουσιαστική ενέργεια για την απομάκρυνση του κατασχεμένου καραβιού και των τεσσάρων νταλικών στο λιμάνι της Ιτέας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More