Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΤΣΕΛΣΙ 2-1

Μετά από ένα χρόνο απουσίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται και πάλι στα ημιτελικά του Champions League, μετά το 2-1 επί της Τσέλσι στον δεύτερο προημιτελικό του «Ολντ Τράφορντ».

Η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον περιμένουν τον αντίπαλο τους, που αν δεν συμβεί η τρομερή ανατροπή στην Γερμανία, θα είναι η μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Σάλκε.

Οι δυο ομάδες μπήκαν αρκετά επιφυλακτικά στ ο παιχνίδι, αφού το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν αρκετά πονηρό και χρειαζόταν υπομονή και από τους δυο. Η Τσέλσι ήταν λίγο πιο κινητική από την Μάντσεστερ και παραλίγο να... παγώσει το «Ολντ Τράφορντ» με τον Λάμπαρντ στο 14’, αλλά το σουτ του διεθνή μέσου των «μπλε» έφυγε λίγο άουτ.

Στο 26΄ και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει λίγο την απόδοση τους, βρήκαν δίχτυα με τον Ερνάντες, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ότι δεν κατάφερε σε εκείνο το λεπτό ο Μεξικανός το κατάφερε στο 43ο λεπτό, όταν μετά από παράλληλη μπαλιά του Γκιγκς, που πέρασε από όλους τους αμυντικούς της Τσέλσι, μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Παρά το γεγονός ότι ο Φέρντιναντ κούτσαινε από το πρώτο πεντάλεπτο και με τον Βίντιτς να κρατάει όλη την άμυνα της Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Φαν Ντερ Σαρ. Σα να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έμεινε και με δέκα παίκτες από το 69ο λεπτό, μετά τη δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Ραμίρες για φάουλ πάνω στον Νάνι.

Παρ’ όλα αυτά οι «μπλε» μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι στο 77’ όταν ο Ντρογκμπά κατέβασε πολύ όμορφα την πάσα του Εσιέν και μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ δε δυσκολεύτηκε να στείλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι όμως είχαν απάντηση και μάλιστα άμεση, αφού στο ίδιο λεπτό(!!!) έκαναν το 2-1 με τον Παρκ να εκτελεί τον Τσεχ, μετά από ακόμα μια πολύ όμορφη ασίστ του Γκιγκς. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού στα τελευταία λεπτά η Μάντσεστερ κατέβασε ταχύτητα και κράτησε το σκορ πρόκρισης!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More