Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ιαπωνία: Το σκέφτεται για το 2020

Το Τόκιο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 σε μια προσπάθεια να επέλθει ακόμα γρηγορότερα η ανάκαμψη της οικονομίας, η οποία δέχτηκε ισχυρό πλήγμα από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε στις 11 Μαρτίου, σύμφωνα με Ιάπωνα αξιωματούχο.

«Παρόλο που οι αγώνες είναι σε εννιά χρόνια, μπορούμε να προετοιμαστούμε από τώρα. Αν εργαστούμε σκληρά και με ελπίδα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διαδραματίσουν κομβικό ρόλο στην ανακατασκευή της χώρας», ανέφερε ο δήμαρχος του Τόκιο, Shintaro Ishihara.

Να σημειωθεί ότι το Τόκιο είχε θέσει υποψηφιότητα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 οι οποίοι τελικά κατέληξαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Εκείνη τη χρονιά, ο δήμαρχος του Τόκιο είχε δεχτεί έντονη κριτική για τα υπέρογκα έξοδα της αποτυχημένης υποψηφιότητας (176 εκατ. δολάρια).

Ο φάκελος με την υποψηφιότητα της κάθε χώρας θα πρέπει να έχει κατατεθεί μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2011, με την τελική ανακοίνωση να γίνεται τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Μπουένος Άιρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More