Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Πανιώνιος - Λάρισα 3-3

Αυτός μάλιστα ήταν τελικός για την παραμονή. Τα είχε όλα. Αμφισβητούμενες φάσεις τόσο για τον Πανιώνιο όσο και για την Λάρισα, γκολ και αποβολή! Ο Πανιώνιος έκανε χαρακίρι αγωνιστικά μια και είδε το 3-1 να γίνεται 3-3 στο 86΄ με τον Νταμπίζα.

Αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς ο ρέφερι Παππάς που κυριολεκτικά τα έκανε μαντάρα! Συνοπτικά το «Χ» στην Νέα Σμύρνη δεν βόλεψε τους Θεσσαλούς που μόνο με θαύμα σώζονται.

Αν και ο Πανιώνιος ξεκίνησε δυναμικά και πίεσε με τέσσερα διαδοχικά κόρνερ, η Λάρισα ήταν αυτή που απείλησε ουσιαστικά στην πρώτη επίσκεψη της στα αντίπαλα καρέ. Μόλις στο 6΄ ο Κούλιτς που αντικατέστησε τον Τσιμπάμπα έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει σε τετ α τετ με τον Μάχο, ενώ δύο λεπτά ο Αυστριακός φορ έκανε αχρείαστο επιθετικό φάουλ και στέρησε την δυνατότητα από τους Θεσσαλούς να ανοίξουν το σκορ καθώς το γκολ που πέτυχε στην εξέλιξη της φάσης ο Πανκράτ ακυρώθηκε.

Ο Λεμονής έβαλε τον Γουνδουλάκη αντί του Σβέρκος πίσω από τον Μήτρογλου σε μια εσωτερική αλλαγή, οι Θεσσαλοί δέχθηκαν ξανά πίεση και μοιραία ο Γκαλίτσιος με κεφαλιά από στημένη μπάλα σκόραρε στο 22΄. Δεν πανηγύρισε το γκολ για ευνόητους λόγους, αλλά πλήγωσε τους βυσσινί που στο 32΄ δέχθηκαν νέο χτύπημα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μήτρογλου, το οποίο δεν έκανε ποτέ ο Ιγκλέσιας στον Κοντοέ και η απόφαση του ρέφερι Παππά ήταν τραβηγμένη.

Στο δεύτερο μέρος η Λάρισα ρίσκαρε με το 4-4-2, ο Μετίν απώλεσε καλές στιγμές, αλλά ο Νταμπίζας με κεφαλιά που βρήκε στην πλάτη του Σιόβα και ενδεχομένως στην πορεία της μπάλας και στο χέρι του Μετίν, μείωσε το σκορ στο 61΄. Ο Ιγκλέσιας δύο λεπτά μετά σημάδεψε το δοκάρι του Μάχο, ο Πανιώνιος προβληματίστηκε και το ματς πήρε φωτιά. Οι φιλοξενούμενοι τα έδωσαν όλα, όμως ο Μπάλαμπαν στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σημάδεψε σωστά με έξυπνη εκτέλεση φάουλ στο 77΄ έκανε το 3-1.

Ο Μετίν με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Ιγκλέσιας από τον Μάχο πέτυχε το 3-2 στο 83΄,ενώ ο Νταμπίζας με κεφαλιά τρία λεπτά μετά ισοφάρισε! Ο Έλληνας αμυντικός πανηγύρισε έξαλλα χρησιμοποιώντας αρκετά γαλλικά (στον αέρα όμως και όχι κατά αντιπάλου) και αποβλήθηκε με υπόδειξη του βοηθού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More