Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Α.Ε.Κ. - Καβάλα 1-0

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε το rotation που ήθελε ενόψει Τούμπας και η ΑΕΚ πήρε και τη νίκη (1-0) κόντρα στην Καβάλα, χάρη στον... μάγο της τελευταίας στιγμής Σκόκο με το γκολ στο 88'!

Ο Μανόλο Χιμένεθ... μάλλον το παράκανε με το rotation ενόψει Τούμπας και παρέταξε μια ενδεκάδα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Το έργο της ΑΕΚ, επομένως, αναμενόταν δύσκολο καθώς η Καβάλα έχει δείξει πως είναι καλή ομάδα, ενώ είχε και την προσοχή της στην άμυνα. Πράγμα που σημαίνει ότι για την Ένωση ήταν αρκετά δύσκολο να κάνει καθαρή ευκαιρία. Αν ο Γκέντσογλου απέφευγε τη... βλακεία στο 15' και γινόταν το 1-0 από την κεφαλιά του Μπαχά, τα πράγματα μάλλον θα έστρωναν για τους Κιτρινόμαυρους στη συνέχεια, αλλά με τα «μάλλον» δεν γίνεται δουλειά...

Η ομάδα του Χιμένεθ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν ήξερε τι να την κάνει, καθώς σπάνια βλέπαμε ορθόδοξη ανάπτυξη από την ΑΕΚ. Όσο για αυτήν της Καβάλας, που επίσης δεν έκανε κάτι αξιόλογο επιθετικά, ήταν μονοδιάστατη, με την μπάλα να πηγαίνει συνεχώς στο αριστερό πλευρό όπου ήταν ο Αμπντούν, ο οποίος είχε αντίπαλο τον Μανωλά. Με τις δύο ομάδες εξουδετερωμένες, τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και τότε είπε να κλέψει την παράσταση ο διαιτητής Θάνος, ο οποίος στο 36' δεν έβγαλε -όπως θα έπρεπε- δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καρντόσο για φάουλ στον Λαγό.

Η Καβάλα συνέχισε με έντεκα, ο Ντουγκλάο δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανακόπτει τον Μπαχά ακόμη κι όταν ξεκινούσε στο σπριντ... δέκα βήματα πίσω και το ημίχρονο φυσιολογικά έληξε χωρίς γκολ.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 47', ο Μίτσελ παραλίγο να... σπάσει το δοκάρι με το σουτ που έκανε και η ΑΕΚ ανέβηκε αρκετά στο γήπεδο και πίεσε για το γκολ. Τα προβλήματα του πρώτου ημιχρόνου, όμως, παρέμεναν. Η Καβάλα τελικά έμεινε με δέκα παίκτες στο 54' με την αποβολή του Καρντόσο για νέο σκληρό φάουλ και θέλοντας να διορθώσει την κατάσταση ο Χιμένεθ προχώρησε στην πρώτη αλλαγή, με τον Γκερέιρο αντί του Μπερνς και γυρίζοντας το σύστημα σε ρόμβο, ελπίζοντας ότι θα δει κάτι καλύτερο.

Με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά, πάντως, η Ένωση στράφηκε σε σέντρες για να βρει τη λύση και θα μπορούσε να το είχε πετύχει, αν ο Γκέντσογλου δεν αποδείκνυε ότι δεν μπορεί να σκοράρει ούτε από τα δύο μέτρα και εντελώς αμαρκάριστος... Αμέσως μετά ο Χιμένεθ τον αντικατέστησε με τον Ντιοπ -οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει και στο ψηλό παιχνίδι- και η ΑΕΚ διατηρούσε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς πάντως να... πνίγει τον αντίπαλο.

Η τελευταία κίνηση του Χιμένεθ ήταν η αντικατάσταση του Μπαχά με τον Σκόκο, ο οποίος έφερε ενθουσιασμό και απείλησε και με μια καλή εκτέλεση φάουλ, αλλά το ζητούμενο για την ΑΕΚ, που ήταν η νίκη, φαινόταν ότι δεν θα έρθει. Στο 88', όμως, ο Σκόκο ως επιθετικός έκανε και πάλι το καθήκον του και έδωσε στην Ένωση τη νίκη, την εδραίωση στην 3η θέση και την κατάλληλη ψυχολογία για το κύπελλο!

Ειδικά από τη στιγμή που το σουτ του Νικουλάε στο 92' έφυγε ελάχιστα άουτ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More