Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Οι φιλοσοφίες πάνε περίπατο, τώρα μετρούν οι βαθμοί! Ο Ατρόμητος του Γιώργου Δώνη που στην αρχή του πρωταθλήματος ήταν μία ομάδα που “χαιρόσουν να παρακολουθείς” ένα πιο “ορθολογικό” ποδόσφαιρο αποσπώντας τον ένα “χρυσό” βαθμό από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι, το κατάλαβαν οι Περιστεριώτες και αφότου ισοφάρισαν προσπάθησαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα, κάτι που δεν συνηθίζουν.

Ο Εργοτέλης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με σκοπό να πιέσει ψηλά, κάτι που φάνηκε να περιμένει ο Δώνης, αφού ο Ατρόμητος δεν προσπάθησε να επιβάλει το γνωστό ρυθμό του. Αντί να κρατήσουν μπάλα, λοιπόν, οι Περιστεριώτες έδωσαν χώρο στον αντίπαλο τους ώστε να ισορροπήσουν πρώτα το ματς και έπειτα να ξεκινήσουν να έχουν μία υποτυπώδη ανάπτυξη.

Μετά το 8΄, όντως, οι παίκτες του Δώνη βγήκαν από το “καβούκι” τους (αφού πρώτα ο Εργοτέλης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Λεάλ, οι γηπεδούχοι ζήτησαν ακόμα ένα σε σπρώξιμο του Μελισσά στον Μπούντιμιρ), αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια φάση, πέρα από ένα “μπέρδεμα” του Νάστου που του στρώθηκε η μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά... “κόλλησε” το μυαλό του.

Όχι πως ο Εργοτέλης έκανε κάτι καλύτερο, αν και από το 35΄ και μετά οι Κρητικοί ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους. Σε αυτό το λεπτό, μάλιστα, ο Ιτάνζ και το δοκάρι έσωσαν τον Ατρόμητο, αλλά ο Μπούντιμιρ άξιζε ένα γκολ και ζήλεψε τον Ρομάνο που ήταν πιο εύστοχος στο 44΄.

Η αντίδραση του Δώνη ήταν να περάσει τον Αναστασάκο στο παιχνίδι με τον Καραγεωργίου να μην πειράζει τίποτα, αφού η ομάδα του έλεγχε το παιχνίδι. Όπως ήταν λογικό, οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να ρισκάρουν στο δεύτερο μέρος και να βγουν μπροστά. Ο Μελισσάς ζήτησε ένα πέναλτι στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λέπτου, αλλά ο Εργοτέλης ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο 2-0, με το εκπληκτικό “ένα-δύο” των Λεάλ και Μπούντιμιρ σε αντεπίθεση.

Ο Ατρόμητος συνέχιζε να πιέζει και αυτή τη φορά έφτασε πιο κοντά, δημιουργώντας λίγες ευκαιρίες. Έτσι, στο 68΄, ο Αναστασάκος, η “χρυσή” αλλαγή του Δώνη, έφερε το ματς στα ίσια, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σαγκανόφσκι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Και αμέσως μετά έγινε κάτι που μας άφησε όλους με το στόμα ανοικτό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν την ισοπαλία με τη λογική πως “κι ένας βαθμός είναι καλός”.

Ο Εργοτέλης, λοιπόν, βγήκε μπροστά και “έψαξε” το δεύτερο γκολ, αλλά ο Ατρόμητος αμύνθηκε καλά και κράτησε το βαθμό της ισοπαλίας. Ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ο Ατρόμητος, στους 29, στους 32 ο Εργοτέλης.

Ο Ατρόμητος παραλίγο να πετύχει την ολική ανατροπή, αλλά ο Σαγκανόφσκι δεν ευστόχησε και ανάγκασε την ομάδα του να επιλέξει να μην χάσει και τα λίγα! Ο Πολωνός στο 70΄ μετά από κάθετη πάσα του Αναστασάκου από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή πλάσαρε με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Ποιος είδε τον Δώνη και δεν τον φοβήθηκε αμέσως μετά από αυτή την ευκαιρία...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More