Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

«Φίλοι της Μέριμνας»: Παζάρι για καλό σκοπό

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» οργανώνουν το τρίτο Mεγάλο Παζάρι – Garage Sale επίπλων και αντικειμένων που θα γίνει στην οδό Πειραιώς 123 (Στάση Μετρό Κεραμεικός) την Παρασκευή - Σάββατο και την Κυριακή 25-26-27 Φεβρουαρίου 2011 από 10:00 – 18:00.

Τα έσοδα θα διατεθούν φέτος για τη νέα υπηρεσία της Μέριμνας, «Φροντίδα στο Σπίτι», μία υπηρεσία που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στο σπίτι σε παιδιά που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ζωής τους, για να έχουν την επιλογή να το περάσουν στον οικείο χώρο του σπιτιού τους με την ιατρονοσηλευτική και ψυχοκοινωνική στήριξη που θα τους παρέχει η Μέριμνα.

Η Μέριμνα συνεργάζεται με το Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται πάντοτε δωρεάν.

Στο πρωτότυπο αυτό παζάρι θα βρείτε έπιπλα μικρά και μεγάλα, καθώς και οτιδήποτε αφορά ένα σπίτι, ποικίλα αντικείμενα όπως χαλιά, φωτιστικά, σερβίτσια κ.α τα οποία θα πωλούνται σε τιμές ευκαιρίας.

Αξίζει τουλάχιστον να κάνετε μια βόλτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More