Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ήθελε απεγνωσμένα ένα ραντεβού και φόρεσε... αγγελία

Χθες, την πιο ερωτική ημέρα της χρονιάς, όταν όλα τα ζευγάρια ανταλλάσσουν μεταξύ τους δώρα, αγκαλιές και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης, μια κοπέλα από τη Βρετανία, έψαχνε απεγνωσμένα για να βρει τον… Βαλεντίνο της!

Η 20χρονη Janie Brown χώρισε μόλις προχθές από τον αγαπημένο της Steve, ύστερα από σχέση έξι μηνών. Όμως δεν το έβαλε κάτω! Αποφάσισε να βγει στους δρόμους, κρέμασε στον λαιμό της μια ταμπέλα-αγγελία και αναζητά έναν άνθρωπο για να βγει σήμερα ραντεβού μαζί του.

«Δεν ήθελα να περάσω τη σημερινή μέρα μόνη μου, γιατί θα ήταν πολύ καταθλιπτικό» είπε η πληγωμένη Janie. «Το αγόρι μου με παράτησε προχθες και αντί να μείνω μόνη μου στο σπίτι και να κλαίω, προτίμησα να βγω και να βρω ένα ραντεβού» είπε.

Στην πίσω πλευρά της πινακίδας έγραφε «Μόλις με παράτησαν». Με αυτό τον τρόπο η 20χρονη κοπέλα ελπίζει ότι κάποιος θα την λυπηθεί και θα σταματήσει στην άκρη του δρόμου έστω για να της μιλήσει. «Είμαι νέα και εξωστρεφής. Σίγουρα θα βρω κάποιον» λέει η Janie.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More