Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Άρης - Μάντσεστερ Σίτυ 0-0

Πάει και τελείωσε το κάστρο του "Κλεάνθης Βικελίδης" δεν πέφτει με τίποτα! Οι παίκτες του Άρη πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο αγώνα των «32» του Europa League. Τα πάντα θα κριθούν στην Αγγλία, όπου οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται όπως και στην Μαδρίτη να γράψουν ιστορία!

Το... σκάκι των δυο προπονητών ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Ο Γιάννης Μιχαλήτσιος παρέταξε τον Άρη με 4-5-1 με τον Πρίττα μπροστά από τα σέντερ μπακ, ενώ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κατέβασε την Μάντσεστερ Σίτι με επιθετικό δίδυμο τους Τέβεζ και Τζέκο, με στόχο να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από νωρίς.

Οι παίκτες του Άρη μπήκαν πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό και θέλησαν να αιφνιδιάσουν, αλλά ο Μπομπαντίγια δεν μπόρεσε να κατεβάσει καλά την μπάλα και να σουτάρει. Οι Άγγλοι είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν καθόλου εύκολα να φτάσουν στην περιοχή του Σηφάκη.

Η πρώτη τους καλή στιγμή ήταν στο 15ο λεπτό, όταν ο Τζέκο στο ύψος της μικρής περιοχής δεν σούταρε δυνατά και ο Σηφάκης μπλόκαρε εύκολα. Από εκεί και πέρα, ο Άρης άρχισε σιγά σιγά να ανεβαίνει και να πατάει δειλά δειλά την περιοχή του Χαρτ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς την μεγάλη φάση, όμως πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Νέτο πήγε να κάνει τη ζημιά. Ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Άρης από το μπέρδεμα του Κολάροφ με τον Χαρτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Το ημίχρονο έληξε με τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα και τον Άρη να έχει κρατήσει πολύ εύκολα τα μεγάλα ατού της Σίτι μακριά από την περιοχή του Σηφάκη.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τους «κιτρινόμαυρους» με περισσότερες δυνάμεις και πάθος. Οι παίκτες του Γιάννη Μιχαλήτσιου πατούσαν πολύ συχνά την περιοχή του Χαρτ, ενώ είχαν και την κατοχή της μπάλας, με τους Άγγλους να είναι αυτοί που κυνηγούσαν για να κλέψουν.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές με το απευθείας φάουλ του Νέτο στο 59ο λεπτό και το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Τόχα στο 62’, τα οποία τα έπιασε εύκολα ο Χαρτ. Το παιχνίδι πήρε φωτιά στο τελευταίο μισάωρο με τις φάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη.

Συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Σίτι στο 64’ έχασε τρομερή ευκαιρία, κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Τζέκο να πιάνει την κεφαλιά, αλλά τον Σηφάκη να διώχνει σε κόρνερ. Στο 66’ ήταν η σειρά του Άρη να απειλήσει με τον Νέτο από μέσα δεξιά στην περιοχή του Χαρτ, αλλά ο Άγγλος τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ.

Στη συνέχεια και πάλι οι «Πολίτες» στο 70’ βρέθηκαν κοντά στο γκολ, αλλά το δυνατό σουτ του Τζέκο έφυγε λίγο άουτ. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι κουράστηκαν και η Σίτι βγήκε στην επίθεση, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά τον Σηφάκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More