Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Αναβαθμισμένη έκδοση Google Earth για Android tablets

H Google ενημερώνει ότι όποιος κάτοχος διαθέτει tablet το οποίο εφοδιάζεται με την έκδοση Android 3.0 Honecycomb, έχει την δυνατότητα να προμηθευτεί μια νέα έκδοση του Google Earth μέσω του Android Market. H νέα αναβαθμισμένη έκδοση, φέρει ένα ακόμη πιο φιλικό μενού με πιο γρήγορη αναζήτηση, ενώ ενσωματώνει και την περιήγηση σε μορφή 3D απεικόνισης σε κτίρια και άλλα.

Η νέα εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε συσκευή με λειτουργικό Android 2.1 ή πιο πρόσφατο, ωστόσο μονάχα tablet όπως το νέο Motorola Xoom ή άλλα που εφοδιάζονται με την έκδοση Honeycomb, θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν το νέο περιβάλλον εργασίας της υπηρεσίας. Οι υπάρχοντες χρήστες, το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να εισέλθουν στο Android Market και να ενημερώσουν την εφαρμογή.

Η ενημερωμένη έκδοση είναι μια σημαντική βοήθεια για τη νέα έκδοση Honeycomb για tablet. Πολλές από τις εφαρμογές της Google, έχουν ήδη φορτωθεί σε αρκετές ταμπλέτες, αλλά σπανίως έχουν βελτιστοποιηθεί. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι η Google σκοπεύει σύντομα να παρέχει την δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν τον εσωτερικό χώρο των επιχειρήσεων μέσω του Google Business Photos, μια υπηρεσία που θα προστεθεί στο Google Maps.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More