Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στη διαδικασία των πλέι-οφ και κέρδισε δίκαια με 2-1 τον Παναθηναϊκό, εκμηδενίζοντας άμεσα το βαθμολογικό πλεονέκτημα των Πρασίνων. Στους 3 βαθμούς και οι δύο ομάδες, ο Δικέφαλος αξιοποίησε την υπεροχή του στην επανάληψη με τους Αθανασιάδη (57’) και Ελ Ζαρ (75’), ανώφελη για τον Παναθηναϊκό η μείωση του σκορ στο 79’ με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Οι απουσίες του Παναθηναϊκού στον αμυντικό τομέα δεν φάνηκαν καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, αφού οι Σιμάο και Ζιλμπέρτο έκλεισαν καλά τους διαδρόμους, ο Κατσουράνης σε ρόλο στόπερ διάβαζε τις φάσεις και ο ΠΑΟΚ δεν είχε καθόλου ταχύτητα, ανάπτυξη και ενέργεια. Για τον Παναθηναϊκό ο Σισέ προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά σουτ, αφού βρήκε χώρο δράσης, ωστόσο η τελική του προσπάθεια δεν ήταν καλή.

Μετά το 25λεπτο ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβάζει την πίεσή του και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα ταχύτατα άκρα του με Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια, ωστόσο από τους γηπεδούχους έλειψε η τελική πάσα και ευκαιρίες δεν έγιναν. Ο Τζόρβας ήταν παρών στο σουτ του Τσιρίλο στο 30’ ενώ αμέσως μετά ο Κατσουράνης πρόλαβε τον Αθανασιάδη και έκοψε τη φάση εν τη γενέσει της.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0, αναπόφευκτα με βάση την εικόνα του αγώνα, ο διαιτητής πάντως χαρίστηκε 1-2 φορές στον Πάμπλο Γκαρσία, που με δυνατά μαρκαρίσματα πάνω στον Νίνη ρίσκαρε με την κίτρινη κάρτα.

Με το καλημέρα στην επανάληψη έκανε την εμφάνισή της και η δυνατή βροχή, που άρχισε να δυσκολεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός μαζεύτηκε κι άλλο πίσω στην περιοχή του και ήταν λογικό ο ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που η μπάλα βρισκόταν μονίμως στο πράσινο «μισό», να πιέσει περισσότερο. Και στο 57’, από μια λάθος απομάκρυνση του Βύντρα στη μικρή περιοχή, ο Στέφανος Αθανασιάδης με φοβερό βολ πλανέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα, βάζοντας φωτιά στην Τούμπα!

Λογική εξέλιξη, χωρίς ο ΠΑΟΚ να έχει δημιουργήσει καθαρή ευκαιρία έφτασε στο 1-0 και η εικόνα δεν άλλαζε. Οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους και ο Παναθηναϊκός με μια πολύ παθητική στάση έδειξε ότι δεν μπορούσε καν να κοιτάξει προς τα... πάνω. Ο Φερέιρα σήκωσε τον Καραγκούνη μπας και μπορέσει να κερδίσει κάποια μέτρα στο γήπεδο, αλλά φευ. Βιτόλο και Γκαρσία σαν... αλεξικέραυνα συγκέντρωναν όλες τις μπάλες πάνω τους.

Και ήταν θέμα χρόνου το 2-0, όταν σε μια κόντρα ο ανεβασμένος στην επανάληψη Βιεϊρίνια με τέλεια κάθετη πάσα βρήκε στον ανοιχτό χώρο τον Ελ Ζαρ, ο Μαροκινός μόνος του προ του Τζόρβα δεν είχε δύσκολο έργο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στον ΠΑΟΚ όμως βιάστηκαν να πανηγυρίσουν, η εξέδρα άρχισε τα «όλε» σε κάθε αλλαγή της μπάλας και ο Παναθηναϊκός μείωσε το σκορ στο 79’ με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά «συνάντησε» την ωραία σέντρα του Βύντρα από τα δεξιά. Και ο Παναθηναϊκός ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι επέκτειναν τις γραμμές τους για να προσπαθήσουν για την ισοφάριση και στο 86’ από πάσα του Ελ Ζαρ ο Μουσλίμοβιτς πέρασε τον Τζόρβα αλλά ο Ιωαννίδης πρόλαβε και κάλυψε την άδεια εστία, με καθοριστική προβολή και αποσόβησε το 3-1. Ο Τζόρβας στο 89’ κράτησε τον Παναθηναϊκό με την απόκρουσή του στην προβολή του Τσιρίλο, το ίδιο και στο 92’ σε μια ακόμα ανεπανάληπτη ευκαιρία του Μουσλίμοβιτς, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν λάθεψε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More