Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Το δώρο από Τούμπα δεν έμεινε ανεκμετάλλευτο από την ΑΕΚ, που με τον Λεονάρντο νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ την έκανε την έκπληξη στην αρχική 11άδα της ΑΕΚ καθώς έδωσε θέση βασικού στον Λεονάρντο αντί του Γκερέιρο, που ήταν το φαβορί. Αυτή η κίνηση, όπως αποδείχθηκε, έδωσε ενθουσιασμό και ταχύτητα στην Ένωση, που άλλαζε γρήγορα την μπάλα και έτσι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα από το πρέσινγκ του Ολυμπιακού Βόλου ψηλά. Οι Κιτρινόμαυροι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα με τον Μάκο και τον Ντιόπ να βοηθούν πολύ σε όλους τους τομείς αλλά δυσκολεύονταν στο να δημιουργήσουν καθαρή ευκαιρία.

Η αντικατάσταση του τραυματία Λυμπερόπουλου με τον Γκερέιρο θεωρητικά έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα σε ό,τι αφορά τις λύσεις για το σκοράρισμα αλλά ο Λεονάρντο στην επανεμφάνιση του μετά από πολύ καιρό έκανε τη διαφορά. Κέρδισε το πέναλτι στο 37' από τον Σέλεζι και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση για το 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης -κι αφού στην ανάπαυλα οι Ενωσίτες στις εξέδρες αποθέωσαν την πρωταθλήτρια ομάδα Χάντμπολ που έκανε την εμφάνιση της με την κούπα- ο Μάκης Κατσαβάκης αντικατέστησε τον αρνητικό Μόνχε με τον Σολάκη, ενώ η ΑΕΚ όπως συνηθίζει όταν έχει το προβάδισμα, έδωσε χώρο στον αντίπαλο της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Βολιώτες να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο και να προσπαθήσουν να πιέσουν, χωρίς πάντως να πετύχουν κάτι το αξιοσημείωτο.

Τα πράγματα για την Ένωση βελτιώθηκαν με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, όταν ο Χιμένεθ πέρασε στο ματς τον Καφέ αντί του Λεονάρντο, που τραματίστηκε κι αυτός και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Η ομάδα του Χιμένεθ ανέκτησε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, έκανε το παιχνίδι της και στο 72' θα μπορούσε να κλειδώσει το ματς αλλά ο Μπαχά από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει μετά το ωραίο γύρισμα του Γκερέιρο.

Ο Μαροκινός στάθηκε άτυχος και στο 85' όταν η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι από το σουτ που έκανε μετά από ωραό συνδυασμό και γύρισμα, ο Χιμένεθ τον αντικατέστησε αμέσως μετά με τον Μπλάνκο και η ΑΕΚ κράτησε το 1-0, πήρε το πρώτο τρίποντο και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ, τονώνοντας κι άλλο την αυτοπεποίθηση της για τη συνέχεια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More