Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Δεκάδες καταγγελίες από μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης για ενοικιαζόμενα δωμάτια "μαϊμού"

Πλήγμα για τον τουρισμό αποτελούν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «μαϊμού» στη Θεσσαλονίκη. Δεκάδες καταγγελίες από μέλη της-ξενοδόχους έχει δεχτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, ότι «ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια» ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και δωμάτια χωρίς να διαθέτουν την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια λειτουργίας.

Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν ως παράνομα «ξενοδοχεία», όπως αναφέρει ο Αδέσμευτος Τύπος, μισθώνουν χώρους ακόμα και με τη μέρα, χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο για να διαφημιστούν, προσελκύοντας πελάτες με δέλεαρ τη χαμηλή τιμή, εκμεταλλευόμενες την οικονομική κρίση, τονίζει η Ένωση Ξενοδόχων της πόλης, που με έγγραφό της έχει καταγγείλει το γεγονός στην Τουριστική Αστυνομία Θεσσαλονίκης.

Το έγγραφο αναφέρει: «Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, μετά από πρόχειρη έρευνα που διενήργησε, διαπίστωσε πως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μία και μόνο επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια διαθέτει τη σχετική άδεια από τον ΕΟΤ».

Η Ένωση ζητά την πλήρη εφαρμογή του νόμου τόσο για μία συγκεκριμένη, όσο και για άλλες επιχειρήσεις που όπως έχει πληροφορηθεί λειτουργούν παράνομα και καλεί την εντατικοποίηση των προσπαθειών αστυνόμευσης με σκοπό να προστατευθούν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που λειτουργούν σύμφωνα με το νόμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More