Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Βασάνισαν 70χρονο για να τους πει τους ζωοκλέφτες!!!

Με ... έναν παππού τα έβαλε ένας 48χρονος μαζί με δύο ακόμη άτομα, χθες το βράδυ, στη Μάρθα Βιάννου, εξοργισμένοι για ζωοκλοπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του 70χρονου άνδρα, ο 48χρονος μαζί με τους δύο συνεργούς του, τον επισκέφθηκαν στις 8 χθες το βράδυ, με φορτηγό στο ποιμνιοστάσιό του, στη θέση Κοπράνι, στη Μάρθα.

Αφού τον απείλησαν - χωρίς αποτέλεσμα - προχώρησε στο ... plan B! Άρχισαν να τον χτυπούν στο σώμα, με σκοπό να τους αποκαλύψει ποιοι είχαν κλέψει 25 πρόβατα, πριν 15 μέρες από το ποιμνιοστάσιο 54χρονου στην ίδια περιοχή.

Ο ηλικιωμένος είπε πως δε γνώριζε ποιος είχε κλέψει τα ζώα, και τότε οι τρεις άνδρες, αφού του έδεσαν τα χέρια, τον "φόρτωσαν" στο φορτηγάκι και τον μετέφεραν σε άγνωστη αγροτική τοποθεσία κοντά στην Καρκαδιώτισσας. Ο ηλικιωμένος παρέμεινε στα χέρια των απαγωγέων τους ως τις 10.30 το βράδυ, ενώ όταν τελικά τον απελευθέρωσαν, κράτησαν ... για ενθύμιο, το κινητό του τηλέφωνο.

Οι δράστες αναζητούνται, ενώ προανάκριση ενεργείται από την ΥΑ Ηρακλείου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More