Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Εθελοντική δεντροφύτευση στο Ηράκλειο Κρήτης

Η ΜΚΟ Ρεύμα Ενεργών Πολιτών προχωρά αύριο Κυριακή 10 Απριλίου σε μια εθελοντική δεντροφύτευση στην πόλη του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον Προμαχώνα της Πύλης Βηθλεέμ (στα τείχη απέναντι από το Παλιό Πανάνειο, πάνω από το νέο θερινό σινεμά του Δήμου). Η ημερομηνία διεξαγωγής της δράσης, είναι η Κυριακή 10 Απριλίου και η δράση θα λάβει χώρα στις 12:30 το μεσημέρι με σημείο συνάντησης και εκκίνησης την Χανιώπορτα.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου (Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Καινοτομιών) και για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κο Νίκο Γιαλιτάκη για την αμέριστη υποστήριξη του καθώς και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας Ενετικών Τοιχών και του τομέα Πρασίνου για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Να σημειώσουμε ότι η φύτευση θα πραγματοποιηθεί από εθελοντές Ηρακλειώτες, μέλη της οργάνωσης μας και όχι μόνο καθώς και από μαθητές σχολείων για παιδιά με ειδικές ανάγκες και θα συμπεριλάβει σπάνια βότανα και αρωματικά φυτά της Κρήτης, σε μια προσπάθεια διάσωσης της κρητικής χλωρίδας, συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 2 εβδομάδες στον ίδιο χώρο η υπηρεσία Ενετικών τοιχών με την βοήθεια του παιδικού σταθμού ‘Ροδομηλιά’.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More