Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Σήμερα δίνει σκληρή μάχη στην Μόσχα ο Ζαμπίδης

Την ευκαιρία να θαυμάσουν τον Έλληνα πρωταθλητή θα έχουν σήμερα οι Ρώσοι φίλοι του kick boxing. Ο Iron Mike θα αγωνιστεί στο τουρνουά W5 Grand Prix K Ο, στην Μόσχα, όπου και θα διεκδικήσει τον Παγκόσμιο Τίτλο W5 !

Την Τετάρτη που μας πέρασε, ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η ομάδα του αναχώρησαν με προορισμό την πρωτεύσουσα της Ρωσίας. Ο Iron Mike θα συμμετάσχει σε τουρνουά 4 μαχητών και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό Ουκρανό Πρωταθλητή Enriko Gogokhia.

Εφόσον προσπεράσει αυτό το εμπόδιο, θα αναμετρηθεί την ίδια ημέρα στο μεγάλο τελικό με το νικητή του άλλου αγώνα μεταξύ του Ολλανδού Πρωταθλητή Willian Diender και ενός άλλου παλιού γνώριμου, του σκληροτράχηλου Dzabar Askerov (πήρε τη θέση του Ρώσου Armen Israelyn που τραυματίστηκε και δε μπορεί να συμμετάσχει).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διοργανωτές επέλεξαν τους 4 αθλητές λόγω του παρόμοιου επιθετικού και θεαματικού στυλ παιχνιδιού τους και αναμένεται να γίνουν πολύ δυνατοί αγώνες!

Σε δηλώσεις του κατά την συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας πρωταθλητής παρουσιάστηκε πολύ άνετος και αποφασισμένος για την κατάκτηση του τίτλου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος και έτοιμος να δώσω σκληρές μάχες. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να δείξω ποιος είμαι και στο κοινό της Ρωσίας. Γνωρίζω πως οι αντίπαλοί μου είναι πολύ δυνατοί και το απόγευμα των αγώνων θα είναι «καυτό»".

Ο αντίπαλος του Ζαμπίδη στον ημιτελικό, ο Ουκρανός Πρωταθλητής Enresto Gogokhia, δήλωσε πως θα αγωνιστεί στο maximum και πως είναι σίγουρος πως θα βάλει όλη του την ενέργεια στους αγώνες του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More