Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Πιάστηκαν στα «πράσα» διαρρήκτες στην Κέρκυρα

«Αδυναμία» στα καταστήματα των προαστίων της Κέρκυρας είχε ένα «ντουέτο» νεαρών διαρρηκτών, που αποδείχθηκαν αρκετά… ατζαμήδες! Από τις τρεις απόπειρες που έκαναν, μόνο η τελευταία ήταν επιτυχημένη αλλά κι αυτή οδήγησε στη σύλληψή τους.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 23χρονο Αλβανό, την στιγμή που έβγαινε μέσα από ένα κατάστημα φορτωμένος με… τηλεκάρτες, τσιγάρα, χρήματα από την ταμειακή μηχανή και άλλα κλοπιμαία. Λίγα λεπτά νωρίτερα, μαζί με έναν 25χρονο Έλληνα, που πρόλαβε αρχικά να διαφύγει αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα, είχαν σπάσει τα τζάμια για να μπουν μέσα. Οι… δραστήριοι διαρρήκτες είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν και άλλα δυο καταστήματα στην ίδια περιοχή, αλλά δεν τα είχαν καταφέρει.

Σε ένα κατάστημα εμπορίας μονωτικών υλικών εγκλώβισαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο νεαρούς τσιγγάνους 22 και 25 χρόνων, την στιγμή που επιχείρησαν να παραβιάσουν την κεντρική είσοδο. Ο 22χρονος συνελήφθη μέσα στο φορτηγάκι του όπου φύλαγε… τσίλιες, ενώ ο 25χρονος τράπηκε σε φυγή προκαλώντας φθορές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο πριν συλληφθεί και αυτός. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα κατσαβίδι με το οποίο προσπαθούσε να διαρρήξει την πόρτα του καταστήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More