Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΣΑΛΚΕ - ΙΝΤΕΡ 2-1

Το 5-2 του Μιλάνου δεν άφηνε μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας στην Ίντερ, ωστόσο το χειρότερο για τους «νερατζούρι» ήταν πως η ίδια η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα «πρόδιδε» ότι το θαύμα στο Γκεζερκίρχεν θα έμενε στη… σφαίρα της φαντασίας. Όπως και τελικά έγινε, με τη Σάλκε των Παπαδόπουλου και Χαριστέα να παίρνει τη νίκη με 2-1 και μαζί την πρόκριση από την απογοητευτική απερχόμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Από το ξεκίνημα η Ίντερ προσπάθησε να γίνει το αφεντικό της αναμέτρησης, ωστόσο η Σάλκε έδειχνε ότι δεν ήταν διατεθειμένη να γκρεμίσει ότι έχτισε με κόπο στο Μιλάνο. Το πρώτο σουτ της αναμέτρησης ήταν για τους «νερατζούρι» στο 5’ με τον Σνάιντερ να νικιέται από τον Νόιερ.

Στο 15’ ο Ραούλ απείλησε με κεφαλιά και στη συνέχεια οι Γερμανοί έφεραν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν, παγώνοντας συχνά-πυκνά το ρυθμό, ο οποίος σαφώς και δεν είχε καμία σχέση με εκείνον του ματς του Μιλάνο.

Στο 36’ και πάλι οι φιλοξενούμενοι έφθασαν κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Νόιερ έβγαλε όμορφα το σουτ του Στάνκοβιτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μαϊκόν βγήκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας της Σάλκε, όμως το κακό του κοντρόλ δεν έδωσε συνέχεια στη φάση.

Τα λεπτά περνούσαν και όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν χωρίς γκολ στα αποδυτήρια. Ωστόσο ο Ραούλ είχε διαφορετική άποψη και με το 71ο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους έβαλε μπροστά την ομάδα του αξιοποιώντας την κάθετη μπαλιά του Χουράδο.

Στο δεύτερο μέρος, οι «νερατζούρι» σχεδόν απαλλαγμένοι από το άγχος έφθασαν στην ισοφάριση στο 49’, όταν μετά την κεφαλιά που πήρε ο Λούσιο στο κόρνερ του Σνάιντερ ο Μότα βρήκε τη μπάλα και με προβολή έκανε το 1-1 για την ομάδα του Λεονάρντο.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Χόβεντες πέτυχε γκολ, το οποίο ωστόσο δεν μέτρησε καθώς ο άσος της Σάλκε υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ λίγο νωρίτερα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έφθασε κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του να περνά έξω από την εστία του Σέζαρ.

Ο Έλληνας άσος ήθελε πολύ το γκολ, στο οποίο έφθασε κοντά και πάλι με κεφαλιά στο 64’, ενώ δύο λεπτά αργότερα δέχθηκε την κίτρινη κάρτα καθώς επιχείρησε να σκοράρει με προβολή!

Στο 77’ ήταν η σειρά του Άγγελού Χαριστέα να περάσει στο παιχνίδι, λίγο πριν οι Γερμανοί ανακτήσουν το προβάδισμα, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην πρόκρισή τους στα ημιτελικά. Ήταν μια εκπληκτική πάσα του Ραούλ στον Χόβεντες, ο οποίος φάτσα με τον Σέζαρ δε δίστασε, κεραυνοβόλησε τον Βραζιλιάνο, κάνοντας το 2-1 υπέρ της Σάλκε, η οποία ολοκλήρωσε με τον πιο ιδανικό τρόπο μια επική πρόκριση επί της αγνώριστης Ίντερ που συνειδητοποίησε με τον πιο σκληρό τρόπο ότι η μετά-Μουρίνιο εποχή είναι δύσκολη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More