Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Αργολίδα: Είχαν κρύψει τα λαθραία τσιγάρα μέσα σε... ιχθυοτροφείο!!!

Μια άριστα οργανωμένη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν τρεις υπηρεσίες, οδήγησε στην κατάσχεση ενός μεγάλου φορτίου λαθραίων τσιγάρων και την εξάρθρωση του διεθνούς κυκλώματος λαθρεμπόρων που τα έφερε στη χώρα και τα έκρυψε προσωρινά ανάμεσα στα… ψάρια ενός ιχθυοτροφείου!

Η επιχείρηση ξεκίνησε χάρη σε πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου και το Σ.Δ.Ο.Ε., σύμφωνα με τις οποίες ένα λαθρεμπορικό φορτηγό πλοίο θα ξεφόρτωνε τα λαθραία τσιγάρα σε ένα ιχθυοτροφείο, στην θέση «Κορακιά» του Κρανιδίου Αργολίδας. Το προσωπικό των δύο υπηρεσιών παρακολούθησε διακριτικά το ξεφόρτωμα χωρίς να επέμβει, περιμένοντας να φτάσουν οι παραλήπτες του φορτίου.

Πράγματι, λίγο αργότερα έφτασαν τρία φορτηγά με ελληνικές, βουλγαρικές και ιταλικές πινακίδες κυκλοφορίας και οι Έλληνες οδηγοί τους άρχισαν να φορτώνουν τις κούτες με τα λαθραία τσιγάρα. Τότε επενέβησαν οι αστυνομικοί και οι υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε. και τους συνέλαβαν, ενώ ταυτόχρονα έπεφταν στα χέρια των αρχών ο Έλληνας συνιδιοκτήτης του ιχθυοτροφείου και οι δύο Ρουμάνοι φύλακες. Την ίδια ώρα, στη νησίδα «Παραπόλα» στο Πόρτο Χέλι, ταχύπλοα της Ακτοφυλακής επιχειρούσαν να αποτρέψουν το φορτηγό πλοίο να βγει στα διεθνή ύδατα καταδιώκοντάς το, ενώ ο καπετάνιος του έκανε ελιγμούς προσπαθώντας να τα αποφύγει!

Κατά την καταμέτρηση του φορτίου που κατασχέθηκε στα τρία φορτηγά, διαπιστώθηκε ότι ήταν 1.700 μεγάλες κούτες με λαθραία τσιγάρα, δηλαδή γύρω στα 850.000 πακέτα. Οι συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More