Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-1

Χωρίς να πιεστεί στο ελάχιστο, η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε απόψε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League, εκεί όπου την περιμένει από χθες η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ μέσα στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”, έχοντας ως... μαξιλάρι ασφαλείας το εντυπωσιακό 4-0 του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Το τραγικό λάθος του Γκόμες στο γκολ των Μαδριλένων, ήταν απλά η επισφράγιση των όσων είδαμε και στα δύο ματς. Στη Τότεναμ όλα πήγαν στραβά, ενώ η Ρεάλ δεν χρειάστηκε ποτέ να ανεβάσει πραγματικά στροφές στις μηχανές. Οι “πετεινοί” μπορεί συνολικά στη διοργάνωση να έκαναν φέτος την υπέρβαση, όμως στα προημιτελικά τους περιμέναμε πιο ανταγωνιστικούς.

Στο αναμενόμενο 4-2-3-1 της Τότεναμ στο ξεκίνημα ο Παβλιουτσένκο κέρδισε τη μάχη από τον Ντεφόε για τη θέση του μοναδικού φορ, ενώ στα αμυντικά χαφ ως παρτενέρ του Μόντριτς επιλέχθηκε τελικά ο Χάντλστοουν, αντί του Σάντρο. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η μοναδική έκπληξη από τον Ζοσέ Μουρίνιο στο επίσης αναμενόμενο 4-2-3-1, ήταν η χρησιμοποίηση του Μαρτσέλο στην τριάδα των χαφ, αντί των Γκρανέρο και Κακά που διεκδικούσαν επίσης τη θέση, με τον Αρμπελόα να παίρνει τη θέση του Βραζιλιάνου στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Τότεναμ είχε διάθεση, αλλά σε δύο περιπτώσεις οι Μπέιλ και Μόντριτς προτίμησαν να βουτήξουν στη μεγάλη περιοχή, από το να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους. Στον αντίποδα, το χαλαρό πλασέ του Οζίλ στο 3' δεν ανησύχησε τον Γκόμες. Με μονομαχίες στο χώρο του κέντρου τα υπόλοιπα 15 λεπτά, με μια Ρεάλ να ελέγχει πλήρως το ρυθμό και την Τότεναμ να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά τον Κασίγιας.

Η πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία για την Τότεναμ έγινε στο 27', με τον Λένον να βρίσκει μόνο του τον Παβλιουτσένκο στο ύψος του σημείου του πέναλτι, αλλά τον Ρώσο να πλασάρει... έξω από το γήπεδο. Ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Παβλιουτσένκο να... βουτήξει εντός της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 38' σωστά ακυρώθηκε, για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, γκολ του Μπέιλ.

Η Τότεναμ πήρε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, αλλά και πάλι από ουσία λίγα πράγματα. Εξαφανισμένοι οι Φαν ντερ Φάαρτ και Μπέιλ, τραγικός ο Παβλιουτσένκο, με το 0-0 να μένει πολύ εύκολα για τη Ρεάλ που δεν φόρτσαρε στο ελάχιστο.

Στο δεύτερο μέρος, τα πάντα τελείωσαν και τυπικά στο 50'. Ο Γκόμες... έπνιξε το κουνέλι στο μακρινό σουτ του Ρονάλντο από 40 και πλέον μέτρα, με τη μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του και το 0-1 να είναι γεγονός. Στο 58' ο Παβλιουτσένκο έφτασε κοντά στο 1-1, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 63' ο Ντεφόε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα νικήθηκε σε μακρινό σουτ από τον Κασίγιας.

Στο 66' ήταν η σειρά του Κακά στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα να νικηθεί από τον Γκόμες, ενώ στο 73' η κεφαλιά του Ντεφόε βρήκε το δοκάρι, με τον διεθνή άσο να νικιέται στην επαναφορά από τον Κασίγιας. Λίγα πράγματα στη συνέχεια, με τις πολλές αλλαγές να ρίχνουν ακόμα περισσότερο ενός μετριότατου ποιοτικά ματς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More