Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

"Έγδυσαν" αυτοκίνητα στη Λαμία

Φορτωμένο ως τον… ουρανό ήταν το φορτηγάκι με τους τέσσερις τσιγγάνους που έφευγαν από την περιοχή όπου στεγάζονται δύο επιχειρήσεις στην Αγία Παρασκευή Λαμίας. Όπως αποδείχθηκε, όμως, όλα όσα μετέφερε είχαν μόλις… κλαπεί από τις εγκαταστάσεις!

Οι δράστες βρήκαν κλειστές τις επιχειρήσεις και θεώρησαν καλό να… καθαρίσουν τον περιβάλλοντα χώρο της μιας από τα σίδερα και μηχανήματα που υπήρχαν! Στη συνέχεια, πέρασαν στο διπλανό φανοποιείο και άρχισαν να… «γδύνουν» όσα αυτοκίνητα βρίσκονταν εκεί!

Όταν ένας περίοικος τους αντιλήφθηκε, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισε στην Νέα Μαγνησία και τους συνέλαβε. Στο φορτηγάκι βρέθηκαν τέσσερις πόρτες από δύο διαφορετικά ΙΧ, δύο φτερά, ένα καπό, ψυγεία, αμορτισέρ και ολόκληρο το μπροστινό μέρος από ένα τρίτο αυτοκίνητο!

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που έδωσε εντολή να κρατηθούν οι τρεις και να αφεθεί ελεύθερος ο τέταρτος, που είναι ανήλικος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More