Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΙΝΤΕΡ - ΣΑΛΚΕ 2-5

Τη δική της… Εβδομάδα των Παθών, έστω και ετεροχρονισμένα περνά η πρωταθλήτρια κόσμου Ίντερ. Λίγα 24ωρα μετά το 3-0 από τη Μίλαν, οι φίλοι των «νερατζούρι» βίωσαν μια από τις πιο «μαύρες» βραδιές της ομάδας τους, την οποία είδαν να… ξεφτιλίζεται με 5-2 από τη Σάλκε του Ραούλ και του συγκλονιστικού Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος δικαίωσε και με το παραπάνω την επιλογή του Ραλφ Ράνγκινκ να τον ξεκινήσει στο κέντρο των «βασιλικών «μπλε».

Το ματς… δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς η Ίντερ έδειξε ότι έχει προβλήματα που εκτίνονται πολύ πέραν της (ιδιαίτερα αισθητής) απουσίας του Λούσιο. Να αναφέρουμε ότι οι Γερμανοί, που είχαν και δύο δοκάρια, τα τελευταία 15 λετπα επιδόθηκαν σε ανταλλαγή… πασών, προφανώς επιλέγοντας να μην ασελγήσουν στο… κουφάρι της νεκρής τους αντιπάλου.

Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης η Ίντερ άνοιξε το σκορ, όταν μετά τη μακρινή μπαλιά του Καμπιάσο και το διώξιμο του Νόιερ, ο Στάνκοβιτς έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ λίγο μπροστά από τη σέντρα, πετυχαίνοντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ της εφετινής περιόδου.

Λίγο αργότερα στο 4’ η Σάλκε έριξε τις πρώτες… προειδοποιητικές βολές, όταν η κεφαλιά του Ραούλ πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Τα αμυντικά κενά των «νερατζούρι» ωστόσο ήταν τρανταχτά και στο 16’ οι Γερμανοί έφθασαν στην ισοφάριση, όταν μετά την κεφαλιά του Παπαδόπουλου ο Ματίπ από κοντά έφερε το ματς στα ίσια.

Κάπου εκεί τα πράγματα… δυσκόλεψαν για την Ίντερ, η οποία έχασε και τον Στάνκοβιτς, την ώρα που σε κάθε αντεπίθεσή της η Σάλκε έδειχνε επικίνδυνη. Ωστόσο και πάλι οι «νερατζούρι» ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα, όταν στο 34’ μετά τη συνεργασία των Ζανέτι, Καμπιάσο και Μιλίτο και Σνάιντερ, ο Μιλίτο έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι… δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Και αυτό γιατί στο 40’ ο Έντου με διπλή προσπάθεια έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες, με τους οπαδούς της Ίντερ να αντιλαμβάνονται πλέον ότι η Σάλκε απέχει πολύ από τον εύκολο αντίπαλο που περίμεναν να αποκλείσουν δίχως μεγάλη προσπάθεια,

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Ίντερ έδειξε ξεκάθαρα τη διάθεση να επιτεθεί και να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο τόσο στη φάση του 46’ ο Μιλίτο, όσο και δυο λεπτά αργότερα ο Ετό, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Νόιερ.

Ότι δεν κατάφεραν οι «νερατζούρι» πέτυχε στο 53’ ο Ραούλ, με το 70ο του γκολ στο Champions League, τιμωρώντας την κάκιστη αμυντική λειτουργία της Ίντερ, η οποία ωστόσο φάνηκε χθες ότι είναι… ανεπίδεκτη μαθήσεως. Και αυτό γιατί τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρανόκια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά το γύρισμα του Χουράδο κάνοντας το 2-4, ενώ λίγο αργότερα η πρωταθλήτρα Ευρώπης έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της (τραβηγμένης) δεύτερης κίτρινης κάρας του Κίβου.

Ωστόσο το εφιαλτικό βράδυ για την Ίντερ δεν είχε τελειωμό. Στο 64’ ο Χουράδο φθάνει μια ανάσα από το 2-5, ωστόσο τον σταμάτησε το δοκάρι του Σέζαρ, κάτι που δεν επαναλήφθηκε στο 76’, όταν ο Εντού νίκησε εκ νέου τον Βραζιλιάνο πορτιέρο με… κίνηση πίβοτ, μπροστά στα μάτια της αστείας χθες, άμυνας της Ίντερ.

Κάπου εκεί η ομάδα του Ράνγκινκ έβαλε… φρένο και ενώ οι οπαδοί της Ίντερ αποχωρούσαν μαζικά από το γήπεδο, πήρε μια άνετη και ιστορική νίκη, η οποία δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι τη φέρνει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More