Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Μπενφίκα - Αϊντχόφεν 4-1

Οι Ολλανδοί έχουν το όνομα, αλλά ιπτάμενη απόψε ήταν μόνο η Μπενφίκα!

Οι «αετοί» έκαναν πλάκα με την Αϊντχόφεν και… μπήγοντάς της τέσσερις φορές τα νύχια τους (4-1), την άφησαν σχεδόν ημιλιπόθυμη ενόψει της ρεβάνς για τα προημιτελικά του Europa League!

Έκρυψαν την μπάλα οι Πορτογάλοι, που προηγήθηκαν με τον Αϊμάρ και δύο γκολάρες του Σάλβιο -πριν ο Σαβιόλα «τιμωρήσει» στις καθυστερήσεις το… θράσος του Λάμπιαντ να μειώσει το σκορ!

Οι "αετοί" έχασαν σωρεία ευκαιριών (μεταξύ άλλων και ένα δοκάρι με τον Σαβιόλα στο 7'), πριν ο Αϊμάρ ανοίξει το σκορ στο 37ο λεπτό. Το πρώτο ημίχρονο βάδιζε προς το τέλος του, όταν ο Κοεντράο τροφοδότησε τον Σάλβιο κι εκείνος με τακουνάκι, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Ο σκόρερ του γκολ, πέτυχε και το τρίτο (στο 51') και μάλιστα με εξαιρετική ατομική ενέργεια. Άδειασε τους Πίτερς και Μαρσέλο, και με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ίσακσον.

Οι ελάχιστες ελπίδες της Αϊντχόφεν για πρόκριση, αυξήθηκαν μετά το γκολ του Λαμπιάντ στο 80' (στην πρώτη επαφή του με την μπάλα), όμως ο Σαβιόλα μίλησε τελευταίος, γράφοντας με κοντινό σουτ το τελικό 4-1, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More