Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ντιναμό Κιέβου - Μπράγκα 1-1

Θεωρείται η μεγάλη έκπληξη στα ευρωπαϊκά κύπελλα αφού στην προηγούμενη φάση απέκλεισε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Europa League, Λίβερπουλ. Η Μπράγκα για ακόμη μία φορά και στα προημιτελικά του θεσμού χρίστηκε αουτσάιντερ με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου αλλά οι σοβαροί και οργανωμένοι Πορτογάλοι φεύγουν από το Κίεβο με το 1-1 στις βαλίτσες τους, σκορ με το οποίο έχουν το πάνω χέρι σε ότι αφορά την πρόκριση στα ημιτελικά λόγω του εκτός έδρας γκολ.

Οι Ουκρανοί μπήκαν στο γήπεδο με τον αέρα του φαβορί και μόλις στο 6’ μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Γιαρμολένκο. Η Μπράγκα όμως δεν τα παράτησε και απάντησε άμεσα ισοφαρίζοντας στο 13’, έστω και με λίγη δόση τύχης, με αυτογκόλ του Βουκόγεβιτς.

Η Ντιναμό μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερα να γίνει επί της ουσίας απειλητική. Στο δεύτερο μέρος, ο Γιούρι Σέμιν έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τον Αντρέι Σεβτσένκο για να βελτιώσει τις τελικές επιθετικές προσπάθειες της ομάδας αλλά εκείνος μέσα σε 16 λεπτά κατάφερε να δεχτεί δύο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί.

Οι Πορτογάλοι σχετικά εύκολα διατήρησαν την ισοπαλία μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και πλέον όλα θα κριθούν στην Πορτογαλία την επόμενη εβδομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More