Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Έσωσε κορίτσι 2,5 χρόνων από πνιγμό

Όχι έναν, αλλά δυο «φύλακες αγγέλους» είχε ένα κοριτσάκι μόλις δυόμισι χρόνων, που ξέφυγε από τους γονείς του και έπεσε στη θάλασσα. Ενώ οι γονείς του είχαν κυριολεκτικά μαρμαρώσει βλέποντας το παιδί τους να βυθίζεται στο νερό, οι σωτήρες που βρέθηκαν ως από μηχανής θεοί κατάφεραν να το βγάλουν στην επιφάνεια και να του δώσουν το «φιλί της ζωής».

Η περιπέτεια που είχε αίσιο τέλος εκτυλίχθηκε στην περιοχή της πλατείας Πυθαγόρα, στο Βαθύ της Σάμου, όπου γονείς και παιδί έκαναν βόλτα. Ξαφνικά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το κοριτσάκι ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και έπεσε στη θάλασσα. Για καλή του τύχη, ένας περαστικός νεαρός που είδε τι συνέβη, βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη και έβγαλε από τη θάλασσα το παιδί.

Όμως, αν και το κοριτσάκι είχε χάσει τις αισθήσεις του, στάθηκε πάλι τυχερό. Ένας 27χρονος αξιωματικός του Λιμενικού που είχε κληθεί στον τόπο του ατυχήματος, έκανε τεχνητή αναπνοή στο μικρό ενώ οι γονείς του παρακολουθούσαν παγωμένοι και κατάφερε να το επαναφέρει.

Αρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο Παίδων όπου υπάρχουν τα απαραίτητα όργανα για εξετάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More