Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Καλοκαίρι χωρίς... Καναντέρ!!!

Στο έδαφος κινδυνεύουν να μείνουν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη Καναντέρ, ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού λόγω των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων το 2010 σε συνδυασμό με το πάγωμα των προσλήψεων καθιστούν εξαιρετικά αμφίβολο εάν θα ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης των καναντέρ ώστε να είναι επιχειρησιακά έτοιμα τον προσεχή Μάιο.

Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρίας, για την κάλυψη των αναγκών απαιτείται η πρόσληψη συνολικά 167 εργαζομένων αορίστου χρόνου και 145 τεχνικών ορισμένου χρόνου.

Το υπουργείο οικονομικών που έχει και τον τελικό λόγο δεν έχει καταλήξει μέχρι ποιο βαθμό θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, δεδομένου ότι η εταιρία βρίσκεται σε διαδικασία αναδιάρθρωσης για τον περιορισμό των χρεών της που ανέρχονται στα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας δηλώνουν πως είναι αβέβαιο αν τα 11 αεροσκάφη που εισήλθαν για συντήρηση στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, τον περασμένο Οκτώβριο θα μπορούν στο σύνολο τους να προσφέρουν – αν χρειαστεί - τις υπηρεσίες τους το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί η συντήρηση μόλις τεσσάρων εξ αυτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More