Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο Ζορό... λήστεψε 66χρονη

Μεταμφιεσμένος σε Ζορό, φορώντας ένα ψάθινο καπέλο και κρατώντας μαχαίρι, νεαρός αλλοδαπός λήστεψε 66χρονη Γερμανίδα το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά.

Ο Ζορό εμφανίστηκε ξαφνικά στην μπαλκονόπορτα της γερμανίδας, την ώρα που η ίδια ετοιμαζόταν να κοιμηθεί και την αιφνιδίασε κρατώντας ένα μαχαίρι.

Στην αρχή, όπως δήλωσε η Γερμανίδα στο Flashnews.gr, δεν πανικοβλήθηκε καθόλου, καθώς πίστευε ότι ήταν αποκριάτικο παιχνίδι, από κάποιο φίλο.

Μη χάνοντας, ούτε για μία στιγμή, την ψυχραιμία της η 66χρονη του έδωσε όσα χρήματα κατείχε στο σπίτι της, περίπου 200 ευρώ, καθώς και 2 παλαιά κινητά.

Ο δράστης θέλησε να πάρει και το καινούργιο της κινητό, εκείνη όμως του αποκρίθηκε ότι το είχε ανάγκη και της το επέστρεψε.

Πάνω στον πανικό του ο δράστης έχασε το μαχαίρι του, το οποίο αναγνωρίζοντάς το η γερμανίδα, του υπέδειξε να το μαζέψει και να το πάρει μαζί του πριν φύγει.

Το γεγονός δεν καταγγέλθηκε στην αστυνομία από την παθούσα, καθώς όπως μας ανέφερε, δεν ένιωσε ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Χαρακτηριστικά η 66χρονη δήλωσε στο Flashnews.gr:

«Αν πιαστούν οι πολιτικοί και οι τραπεζικοί manager, που μας έχουν κλέψει, ίσως τότε έχουμε δικαίωμα να συλλάβουμε τον νεαρό ληστή που όπως φάνηκε είχε πολύ ανάγκη τα χρήματα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More