Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Προδόθηκαν από την κλεμμένη μηχανή

Για μια εβδομάδα, μια συμμορία νεαρών είχε καταφέρει να προκαλέσει μεγάλο «πονοκέφαλο» στην Αστυνομία του Ηρακλείου με τις απανωτές διαρρήξεις και κλοπές που διέπραξε. Ωστόσο, η σύλληψη του 18χρονου «εγκέφαλού» της με κλεμμένη μοτοσικλέτα, οδήγησε στην εξάρθρωσή της.

Ο νεαρός εντοπίστηκε να κινείται με την μοτοσικλέτα ενός 50χρονου που είχε κλαπεί στις 21 Φεβρουαρίου και καταδιώχθηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον εγκλώβισαν. Ο άγνωστος προς το παρόν συνεργός του που ήταν μαζί του διέφυγε τρέχοντας, όμως ο 18χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Εκεί, ομολόγησε ότι μέσα σε λίγες ώρες τα ξημερώματα της Τετάρτης μαζί με τους συνεργούς του είχαν διαρρήξει τα καταστήματα ενός 45χρονου και ενός 65χρονου, είχαν κλέψει την τσάντα μιας 20χρονης και είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητο μιας 23χρονης από το οποίο είχαν αρπάξει την τσάντα της! Ο νεαρός ομολόγησε και άλλες δύο διαρρήξεις που είχε κάνει η σπείρα σε μια καφετέρια στις 24 και σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στις 22 Φεβρουαρίου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More