Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ηράκλειο: Έπιασαν τον «έμπορο» μαζί με τους πελάτες

Μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης ένας 20χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά από παρακολούθηση από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Προηγουμένως, είχαν συλληφθεί και τέσσερις "πελάτες" του στους οποίους είχε παραδώσει ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον διακινητή να βγαίνει από το σπίτι του και να συναντά σε παρακείμενο δρόμο έναν 41χρονο και έναν 43χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν μόλις εκείνος έφυγε. Πάνω τους κατασχέθηκαν 4,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 0,1 γραμμάρια κοκαΐνης. Λίγο αργότερα, ο έμπορος ναρκωτικών ξαναβγήκε από το σπίτι του και συνάντησε έναν 19χρονο και έναν 18χρονο που επίσης συνελήφθησαν μόλις απομακρύνθηκε και πάνω τους κατασχέθηκαν 4,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να επέμβουν όταν είδαν τον στόχο τους να μπαίνει στο αυτοκίνητό του. Τον σταμάτησαν και, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, του φόρεσαν χειροπέδες. Σε σωματική έρευνα που του έκαναν, βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο και μία σιδερογροθιά. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν 505 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, ενώ στους χώρους περιμετρικά του σπιτιού του, βρέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 165 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με κοκαΐνη 20,5 και 11,5 γραμμαρίων αντίστοιχα και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More