Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Τον πυροβόλησαν για τα χρυσαφικά

Την ώρα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 22χρονος ο οποίος πυροβολήθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι του στο Καναλάκι Πρέβεζας μπροστά στα μάτια της μητέρας του, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει πραγματικό ανθρωποκυνηγητό με μπλόκα και περιπολίες για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο Αλβανών που εργάζονται στην περιοχή και φέρονται να άρπαξαν σημαντικό αριθμό χρυσαφικών.

Η μητέρα του 22χρονου διατηρεί ένα κατάστημα νυφικών και ένα χρυσοχοείο στην περιοχή, από το οποίο κάθε βράδυ που έκλεινε έφερνε στο σπίτι πανάκριβα κοσμήματα για να τα ασφαλίσει στο χρηματοκιβώτιο που είχε εκεί. Αυτό, πιθανότατα το γνώριζαν ή το υποψιάζονταν οι δράστες… Πριν εισβάλλουν στο σπίτι, έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου κι αυτό δείχνει ότι σκοπός τους ήταν η ληστεία και όχι ο φόνος.

Αιφνιδίασαν το νεαρό που εκείνη την στιγμή διάβαζε αμέριμνος και τον έδεσαν, περιμένοντας να έρθει η μητέρα από το χρυσοχοείο. Όταν, όμως, η γυναίκα μπήκε στο σπίτι, ο 22χρονος προσπάθησε να την προειδοποιήσει και να εμποδίσει τους δράστες να της επιτεθούν! Εκείνη την στιγμή, οι κακοποιοί πυροβόλησαν εναντίον του τρεις φορές με πιστόλι και μια σφαίρα καρφώθηκε στον πνεύμονα του νεαρού δίπλα στην καρδιά.

Ακούγοντας τους πυροβολισμούς, η μητέρα του νεαρού μπήκε ανάστατη στο σπίτι και οι κακοποιοί της άρπαξαν την τσάντα πριν τραπούν σε φυγή! Όμως, οι φωνές της κινητοποίησαν τους γείτονες που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ενόπλους και αναγνώρισαν τους αλλοδαπούς οι οποίοι εργάζονται στην περιοχή.

Ο βαρύτατα τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας κι από εκεί στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή. Έτσι, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου χειρουργήθηκε τα ξημερώματα και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More