Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Πρέβεζα: Σημαντικές ελλείψεις στην Αστυνομία

Την έντονη ανησυχία του για την έλλειψη προσωπικού στο Αστυνομικό Τμήμα Λούρου εκφράζει με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Λούρου Λάζαρος Παπαχρήστος.

Μέχρι το τέλος Μαρτίου στο αστυνομικό τμήμα Λούρου θα υπηρετούν μόλις τέσσερα άτομα με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνος ένας αστυνομικός ανά βάρδια ο οποίος θα πρέπει να βρίσκεται στο τηλεφωνικό κέντρο, να παρεμβαίνει όπου του ζητηθεί και να μεριμνήσει ακόμη και για τροχονομικές παραβάσεις!.

«Όλα αυτά την ώρα που ο Λούρος βρίσκεται ακριβώς στο πιο κομβικό σημείο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Ιωαννίνων και αποτελεί τον κύριο κόμβο οδικής σύνδεσης του Νομού» τονίζει ο κ. Παπαχρήστος συμπληρώνοντας ότι στην περιοχή μένουν εκατοντάδες μόνιμοι οικονομικοί μετανάστες αλλά και λαθρομετανάστες οι οποίοι διαβιούν σε συνθήκες εξαθλίωσης που τους οδηγεί σε συμπεριφορές αυξημένης παραβατικότητας.

«Οι φασαρίες είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή μας με αποτέλεσμα οι διαμαρτυρίες των κατοίκων να είναι έντονες και ασφυκτικές αφού το αστυνομικό τμήμα δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα παρέμβασης» συμπληρώνει ο αντιδήμαρχος Λούρου χαρακτηρίζοντας χρόνιο και κορυφαίο το πρόβλημα του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου. Αίτημα του Δήμου είναι η άμεση ενίσχυση με επιπλέον προσωπικό 3 ατόμων καθώς και την διεύρυνση της ακτίνας δράσης των ομάδων ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ.

«Είναι ψευδαίσθηση να θεωρείται αστυνόμευση η νυχτερινή βάρδια του ενός αστυνομικού εντός του τμήματος» καταλήγει ο κ.Παπαχρήστος σημειώνοντας ότι το ΑΤ Λούρου καλείται υπό αυτές τις συνθήκες να ασκεί τον θεσμικό του ρόλο, να παράξει έργο και να διασφαλίσει την κοινωνική γαλήνη με μηδενικές δυνατότητες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More