Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Τον έκλεψαν για... τέταρτη φορά!!!

Στα όρια της απόγνωσης βρίσκεται ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην περιοχή της Εγλυκάδας Πατρών, που δέχεται… καθημερινά τις «επισκέψεις» διαρρηκτών οι οποίοι τον κλέβουν σε… δόσεις! Τον τελευταίο καιρό, το σπίτι του μπήκε για τέταρτη φορά στο στόχαστρο διαρρηκτών, αλλά οι δύο τελευταίες εισβολές έγιναν μέσα σε δύο ημέρες!

Το σύστημα συναγερμού που έχει εγκαταστήσει ο άτυχος ιδιοκτήτης δεν σταμάτησε τους δράστες, ενώ τα δυο σκυλιά που αγόρασε για να τους αποτρέψουν βρέθηκαν τραυματισμένα από… πέτρες που τους πέταξαν οι κακοποιοί! Η πρώτη διάρρηξη έγινε την περασμένη Τρίτη, όταν οι δράστες παραβίασαν μια μπαλκονόπορτα και άρπαξαν όσα χρυσαφικά και τιμαλφή βρήκαν. Η δεύτερη έγινε την Πέμπτη, όταν έσπασαν την πόρτα με μια… βαριοπούλα και πήραν την τηλεόραση που είχαν αφήσει την προηγούμενη φορά!

Στόχος «κυνηγών του χαλκού» έγινε μια υπαίθρια αποθήκη της Δ.Ε.Η. στην Κω. Οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του προσωπικού στο διάστημα από 19 έως 24 Μαρτίου, «τρύπωσαν» μέσα και άρπαξαν καλώδια και αγωγούς χαλκού μεγάλης αξίας, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας εκπρόσωπος της Δ.Ε.Η. Κω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More