Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Κίνδυνος να «παγώσουν» τα έργα στην Ολυμπία Οδό

«Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Ολυμπία οδός να μην προχωρήσει, να παγώσει». Αυτή τη δήλωση έκανε στις 24/3/2011 ο Υπουργός Υποδομών, Δημήτρης Ρέππας σε συνάντηση με εκπροσώπους από το δήμο και τη περιφέρεια της Αχαΐας. Το κίνημα «Δεν πληρώνω-Δεν πληρώνω» εξέδωσε το εξής Δελτίο τύπου:

«Δεκάδες εργαζόμενοι συνεχίζουν να απολύονται από το έργο στη περιοχή και εμείς συνεχίζουμε να πληρώνουμε διόδια για ένα δρόμο που από ότι φαίνεται δε θα γίνει ποτέ. Καλούμε φορείς, συλλόγους, σωματεία, κάθε κάτοικό αυτής της περιοχής να μη δεχτεί το ρόλο της αποικίας που προσπαθούν να μας επιβάλουν. Καλούμε όλη τη περιοχή να συμμετάσχει στο άνοιγμα των διοδίων τη Κυριακή 27/3/2011 στις 12 π.μ στο Ρίο στο δρόμο Πατρών –Κορίνθου.

Δεν υποχωρούμε μπροστά στο άδικο, τη Κυριακή όλοι μαζί να

* στείλουμε μήνυμα - απάντηση στην κυβέρνηση υπηρέτη των μεγαλοεργολάβων ότι τα κινήματα πολιτών δεν τρομοκρατούνται, δεν δέχονται απειλές.
* Να ενημερώσουμε και να ενθαρρύνουμε τους διερχόμενους πολίτες ότι η κατάπτυστη τροπολογία περί παράβασης του κοκ είναι αστήριχτη νομικά ,πολιτικά και ηθικά και θα καταπέσει .
* Να απαιτήσουμε και πάλι την ελεύθερη διέλευση ως βασική κοινωνική υπηρεσία που μας οφείλει το κράτος. Μαζί με τις παροχές υγείας, παιδείας, ασφάλισης και ασφάλειας.
* Να διαδηλώσουμε ξανά ότι είναι δίκαιο να διεκδικούμε δημόσιους ασφαλείς σύγχρονους αυτοκινητόδρομους με δωρεάν διέλευση και χρήση, γιατί είμαστε σαν εργαζόμενοι σκληρά και υπέρογκα φορολογούμενοι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More