Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Αναθεωρεί τη Μνημονιακή δέσμευση η κυβέρνηση για εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο

Τέλος στην εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης ετοιμάζεται να βάλει η κυβέρνηση. Ως εκ τούτου το πετρέλαιο θέρμανσης θα συνεχίσει να πωλείται με το μειωμένο φόρο από την ερχόμενη σεζόν, που ξεκινάει στις 15 Οκτωβρίου 2011.

Το τεράστιο πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες της Σαββατιάτικης Ελευθεροτυπίας, γέρνει την πλάστιγγα προς τη μη εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης και ενάντια στη δέσμευση που είχε τεθεί με το Μνημόνιο για την είσπραξη 400 εκατομμυρίων ευρώ το 2010 ή περίπου 800 εκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση από το 2012 και μετά.

Αντ’ αυτού, το οικονομικό επιτελείο καταστρώνει ένα νέο σχέδιο πάταξης του λαθρεμπορίου καυσίμων, το οποίο κατά τις εκτιμήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου, και παραγόντων της αγοράς, ξεπερνά τα 500 εκατομμυρίων ευρώ σε μια αγορά με ετήσιο τζίρο άνω των 2 δις. ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More