Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Κατολίσθηση στην εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας, στο Δερβένι, όπου ο δρόμος φαίνεται ότι κατολισθαίνει, με κίνδυνο να χειροτερέψει η κατάσταση, σε περίπτωση που συνεχιστεί η κακοκαιρία.

Στο σημείο υπάρχει σήμανση και το φαινόμενο παρακολουθείται από τις Αρχές. Να σημειωθεί ότι προληπτικά στην εταιρεία που κατασκευάζει τον καινούργιο δρόμο στην περιοχή δόθηκε η εντολή και κατασκευάζεται παράπλευρος δρόμος, προκειμένου, αν εξελιχθεί το φαινόμενο της καθίζησης – κατολίσθησης, να μη δημιουργηθεί πρόβλημα αποκλεισμού της Μεσσηνίας.

Παρέμβαση Τατούλη
Συνεχή ενημέρωση για την κατολίσθηση ζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, αλλά και την άμεση διασφάλιση της ασφαλούς μετακίνησης των διερχομένων καθώς και την ενεργοποίηση και εγρήγορση όλου του τεχνικού μηχανισμού, ώστε να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση των εργασιών του παράπλευρου δρόμου.

Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε ότι «ανεξάρτητα από την πορεία των εργασιών στη νέα εθνική οδό, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αδιαφορήσουμε για τον συγκεκριμένο δρόμο (παλιά εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας), απεναντίας θα πρέπει ο δρόμος αυτός να αναβαθμιστεί και να είναι απόλυτα λειτουργικός».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More